Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Základné pojmy

Debata týkajúca sa tréningu a cvikov na jednotlivé svalové partie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Poslaťod thunderh4wk » Štv Aug 13, 2009 2:24 pm

nebudem sa unuvat, skoda casu, aj tak to nikoho z vas netrapi... a stanozolko vam to vysvetlil velmi presne.. cim to asi bude? tym, ze je lifter? no ja neviem... zeby? :roll:
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod WiGGL3S » Ned Aug 30, 2009 1:16 pm

Ocom sa tu hadate?? ved kulturista je ten ktoremu ide hlavne o vyzor a velkost svalov a pwl , tak tomu ide najme o vykon, co najvatsie kg na tycke a o tehlicky na bruchu mu az tak nejde, nie ?? (okrem stanazolka, ale inak chcel by som vidiet ci by si mal tehlicky aj ked by si mal 95kg a nie 65kg)

A naturalny kulturisti ? hm, je to tazke ale nie nemozne... bez toho aby si bral AS sa da trenovat a podla mna sa najde par ludi co maju silnejsie zasady ako tuzbu rast a vitazit na sutaziach za kazdu cenu, predsalen kulturisti to robia pre seba nie pre inych... Myslim teraz hlavne amaterskych kulturistov ale v nemalom pocte aj profesionalnych...
Netvrdim ze cvicenie predlzuje zivot, ale ked trenujete poriadne,
tak mate pocit ako keby ste nemali nikdy zomriet. (Gene Jantzen)
Obrázok užívateľa
WiGGL3S
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Sabre » Ned Aug 30, 2009 1:23 pm

WiGGL3S píše:Ocom sa tu hadate?? ved kulturista je ten ktoremu ide hlavne o vyzor a velkost svalov a pwl , tak tomu ide najme o vykon, co najvatsie kg na tycke a o tehlicky na bruchu mu az tak nejde, nie ?? (okrem stanazolka, ale inak chcel by som vidiet ci by si mal tehlicky aj ked by si mal 95kg a nie 65kg)

A naturalny kulturisti ? hm, je to tazke ale nie nemozne... bez toho aby si bral AS sa da trenovat a podla mna sa najde par ludi co maju silnejsie zasady ako tuzbu rast a vitazit na sutaziach za kazdu cenu, predsalen kulturisti to robia pre seba nie pre inych... Myslim teraz hlavne amaterskych kulturistov ale v nemalom pocte aj profesionalnych...

Tuna sa nikto uz dlho nehada:D len sme si to uprensovali:D noo a co sa tyka tych tehlieciek:D preto nemam tych 95kg aby som ich furt mal :D ale nie vsetci lifteri su vyzraty.. ale to je jedno ale tak naturalneho kulturistu co jenaozaj naturalny nepoznam.. som sa rozpraval aj s trenerom kulturistiky jednyma sam mi povedal ze rozdiel medzi klasickou a naturalnou kulturistiou uz moc velky nieje ze vsade sa sype rovnako len v naturalnej su obmedzene vahy koly vyske atd.. takze preto uz tie tase bula su v klasickej...
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Re: Základné pojmy

Poslaťod sobek1 » Sob Nov 21, 2009 9:08 pm

Zdravím Vás pani, v tomto fóre som sa ešte nevyjadroval. Cvičím asi rok a nejde mi o to aby som chodil na sútaže ale o ten pocit ako sa cítim po cvičení a o ten pocit ako si pomaly vytváram také telo o akom som túžil :) a nato nepotrebujem žiadne steroidy :)
sobek1
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Alexx » Sob Nov 21, 2009 9:26 pm

a preco si to napisal prave do Zakladnych pojmov? :roll:
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

Poslaťod sobek1 » Ned Nov 22, 2009 5:18 pm

Ahoj, no viem že tam išlo zo začiatku o tých lifteroch, len nakoniec sa ta téma trosku zvrtla. Tak som sa len k tomu chcel vyjadriť :o)
sobek1
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod dante666 » Sob Aug 07, 2010 8:25 pm

nerád ťa opravujem, ale hyperplázia je zväčšenie žliaz...
dante666
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Predchádzajúci

Späť na Tréning

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk