Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Tréning

Debata týkajúca sa tréningu a cvikov na jednotlivé svalové partie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Re: Tréning

Poslaťod QuickShare » Sob Aug 27, 2011 6:17 pm

potrebujem poradit myslim ze tento topic bude na to vhodny...

takze mam problem s nerovnomernim rozlozenim objemu svalstva na mojom tele
resp. mam velke nohy oproti zvysku tela. trenovat sa snazim rovnomerne aj ked som uz pred zacatim pravidelneho posilnovania mal nohy vedsie ako zvysok(asi z lyzovania,futablu a pod) cvicim ich rovnako pravidelne...
noo mne sa zda ze na nohach mam uz moc velky objem oproti tomu ake mam ruky napr.
aj dost vela ludi mi to hovori ze by som ich mal vyrisovat.,.teraz cez leto som prestal robit tazke dreby cvicil som len lahsie cviky s velkym mnozstvom opakovani +castejsie AA (hlavne behanie)
nejako moc vyrazne si trening menit nechcem kedze este so zvyskom tela spokojny niesom
tak neviete mi niekto poradit co by bolo pre mna vhodne? ako trenovat?
moje ciele niesu byt majster sveta len vyzerat pekne+aby sa ma srači baly :D

ako ja si myslim ze postupne sa to vyrovna a vrch tela obehne spodnu cast
no ja mam problem na seba zohnat nohavice. a pritom vyzeram ze mam stihlu postavu kedze mam nad 190cm to bude asi tym...predavacky v obchode nechapu ked sa nedostanem ani do najvedsieho co maju :D

diky za rady
QuickShare
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 1

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod Odin » Sob Aug 27, 2011 8:25 pm

Ono neviem do akej miery to myslis ze mas nohy velke, len prosim ta neurob chybu ze ich prestanes cvicit, to ziadnom pripade.
Poriadne sa skus zamerat na vrch tela makaj ho dvakrat tvrdsie ako predtym, rob mrtvy tah a zvysuj vahy pri kazdom cviku postupne, a zameraj sa na izolovane cviky zakladne. Vies ono to chce vsetko cas nic sa neda hned a je to o tom vydrzat a zotrvat a az potom sa dostavi aj patricny vysledok. Napis mi este tvoj trening ako cvicis pozriem to
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod QuickShare » Ned Aug 28, 2011 11:14 am

pocul som aj opacne rady tej tvojej napr nazor ze ty by si nohy nemal vobec cvicit ale zamerat sa len na to co "zaostava"
dam ti svoje miery len tak cca nemam to prestne teraz namerane:
vyska 193cm
vaha (na lacno) cca 97
obvod bicepsu po prebudeni do 39cm
obvod stehna(neviem kde prestne merat) myslim ze max75cm kedze uz par mesiacov neboli poriadne zatazene.
litka - do 47cm
mozno tebe to nepridu ako nejako moc velke cisla ale moja postava nevyzera vyvazene.

co sa tyka mojho treningu tak tam chyba dost pravidelnost resp. cvicenie vo fitku ak sa neda nahradzam cvicenim doma.

dost casto zvyknem cvicit trening : 3X do tyzdna drep,MT,BP +doplnkove cviky
potom to na nejaky cas zvyknem vystriedat splitovym treningom.

v zime som siel aj trening ako mass tu ty len troska upraveny
tento:

Pondelok :

1. Shyby na hrazde - 3 x max.
2. Benchpress - 5 x 6
3. Rozpazovanie na sikmej lavicke - 3 x 6,8,10
4. Drepy - 5 x 6-8
5. Pritahy v predklone - 4 x 6-8
6. Tricepsove stahovanieí kladky podhmatom - 3 x 6-10
7. Bicepsovy zdvih s velkou cinkou - 4 x 6-8

Streda :

1. Drepy podhmatom - 5 x 10,8,6,5,5
2. Benchpress s uzkym uchopom - 4 x 10,8,6
3. Tlaky za hlavou v stoji - 3 x 6-8
4. Pakove veslovanie - 4 x 6-8
5. Stahovanie kladky za hlavu –siroky uchop - 4 x 8-12
6. Bicepsový zdvih s EZ - 3 x 6-10

Piatok:

1. Shyby na hrazde - 4 x max.
2. Benchpress - 5 x 10,8,6,5,5
3. Kliky na bradlach - 3 x 10,10,max.
4. Bicepsový zdvih v stoji - 4 x 6
5. Mrtvy tah - 4 x 20,10,8,6
6. Predkopavanie- 3 x 10

teraz zase budem vynechavat treningy respr. budem cvicit len doma posilka mozno raz do tyzdna lebo odchadzam prec tak kym sa usadim musim vydrzat.

a co sa tyka mojho trenovania tak najhorsie je to asi s tou pravdepodobnostou ,ja si spravim trening potom vynecham nieco tak to necham tak o tyzden cvicim nieco ine mam v tom bordel.
QuickShare
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 1

Poslaťod peter.h » Uto Sep 27, 2011 12:39 pm

Ahoj, som tu nový a chcel by som sa poradiť. Chcel by som sa pustiť do posilňovanie, ale neviem, ako začať. Poradil by mi niekto krok po kroku, ako na to?
S použitím tejpovanie je posilňovanie hračka a kinesilogy tape každému odporúčam.
peter.h
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Kredit: 0

Poslaťod miroVK » Uto Sep 27, 2011 4:46 pm

nejake info o tebe... vyska,vaha,vek? nejake ine sporty co sa im venujes... atd...
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 4

Poslaťod DCt-pack » Uto Dec 20, 2011 9:28 pm

Ahojte síce som tu už dávno nebol aktívny ale tak niekedy treba znovuzačať ... :)
chcel by som sa spýtať o radu proste chcem zrýchliť šprint pri futbale ... tak či by sme mi poradili poprípade nejaký tréningoví plán ... bol by som spokojný .... :)
DCt-pack
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

Poslaťod miroVK » Uto Dec 20, 2011 10:21 pm

myslim,ze hladaj hlavne trening šprinterov.. Chlapi co sa tu venuju hlavne kulturistike ti tazko povedia ako na to...
Obrázok užívateľa
miroVK

Kredit: 4

Predchádzajúci

Späť na Tréning

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk