Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Hrudník

Debata týkajúca sa tréningu a cvikov na jednotlivé svalové partie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Re: Hrudník

Poslaťod Alexx » Pia Júl 02, 2010 8:29 pm

Poradte nieco na hrudnik, ako ho zlepsit. Nemate s tim nejake skusenosti? Trenujem ho dvakrat do tyzdna ako aj ostatne partie. Cviky ktore cvicim: bench press 5-6 serii 4-10op., bench press hlavou hore 4 serie 10-6op., niekedy dam bud bench press hlavou dole 4serie 12-6op. ale vacsinou davam rozpazovanie na rovnej alebo hlavou hore 3-4 serie po 10op. Stroje nepouzivam lebo cvicim doma a doma stroje nemam.
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod EmerS » Pon Júl 12, 2010 10:17 am

lukas_ko1 píše:dobry den chcem sa spytat ci je mozne cvicit na hrudnik s jendou jednoruckov.. ci sa da ze urobim 10 na jednu ruku a ptm na druhu ? ci musim kuppit este jednu jednorucku ? lebo mam iba tu..

S jednou jednoruckou sa da robit pullover je to celkom dobry cvik.... ja si to davam vzdy na koniec ked cvicim hrudnik 3x20 nemam tu obrazok tak si cekni na nete :arrow:
EmerS
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

Poslaťod EmerS » Str Aug 18, 2010 7:32 am

co je lepsia variacia na FB bench+sikmy bench s jednoruckama alebo bench+rozpazovanie s jednoruckama ? :body:
EmerS
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Alexx » Str Aug 18, 2010 10:30 am

bench s JC
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

Poslaťod KingRing » Pon Sep 20, 2010 2:44 pm

daj si plan korte a uvidis zmenu v sile, mne sila isla hore zo 75 na 110 kg xD
"Mam svoj plán, v ňom zakladam, som panom sebe sam"
"Staram sa o svoje, jebem na tvoje"
Obrázok
Obrázok užívateľa
KingRing
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Kinsley » Str Feb 16, 2011 6:43 pm

DCt-pack píše:ludia kolko vazi ta tyc na stroji smith ? aj s tymi vecami ? .... aby som vedel kolko tlačím :body: ... ďik za odpoved

u nas vazi presne 27,5 kg /klasicka VC vazi 20kg), v druhej posilke zasa 23kg. mozes odvazit aj sam: odvaz seba a potom sa odvaz s tycou na trapezoch. Ale je to tazko urcit aj tak pretoze cim viac tam nalozis tym vacsi odpor maju vodiace kolajnice, ale pre nas amaterov je ten rozdiel zanedbatelny ;)
Obrázok užívateľa
Kinsley
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JumboJet » Štv Nov 24, 2011 6:48 pm

Prosím vám pomožte mi lebo už neviem čo spravit :( vždy ked robim bench tak si cítim len lavú časť hrudníka a pravý triceps... takže mi ovela viac rastie lavá časť hrudníka ako pravá a vyzerá to hrozne.. už stým neviem čo spraviť... skúšal som aj s menšou váhou ale nič to nezmenilo.. a som pravák.. takže neviem že čo mám spravit :(
JumboJet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ivan34 » Štv Nov 24, 2011 7:26 pm

JumboJet píše:Prosím vám pomožte mi lebo už neviem čo spravit :( vždy ked robim bench tak si cítim len lavú časť hrudníka a pravý triceps... takže mi ovela viac rastie lavá časť hrudníka ako pravá a vyzerá to hrozne.. už stým neviem čo spraviť... skúšal som aj s menšou váhou ale nič to nezmenilo.. a som pravák.. takže neviem že čo mám spravit :(

Ahoj, si si istý, že máš správnu techniku?
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JumboJet » Štv Nov 24, 2011 8:33 pm

Ahoj, no myslým si že ano.. pozeral som vela videi o správnej technike.. a aj to robím podla nich.. skúsil som vela rôznych techník ale .. ani s jedným to nebolo dobré :(
JumboJet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Štv Nov 24, 2011 10:52 pm

nemas velmi uzko ruky? vecsinou sa to stava prave vtedy...
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 3

Poslaťod JumboJet » Pia Nov 25, 2011 3:13 pm

nienie :) mám ich trocha vo vačšej šírke ako ramena.. Keď vytláčam ten bench tak mám napnutý ten pravý triceps a tak mi tá pravá časť hrudníka nepracuje :(
JumboJet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JumboJet » Pia Nov 25, 2011 4:45 pm

napiste mi ze vy ako robite ten bench.. ze ako mate ramena, chrbat kam spustate laket..lebo uz fakt neviem co spravit :S
JumboJet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Pia Nov 25, 2011 5:01 pm

odkial si?
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod JumboJet » Pia Nov 25, 2011 5:43 pm

zo štúrova ... prečo?
JumboJet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Pia Nov 25, 2011 5:50 pm

lebo aks a tu niekto najde z tvojho okolia,tak ti to predvedie... takto tazko o tom mudrovat.treba vidiet. sam vies,ze je zbytocne ti rozpravat aku mam techniku,kde vlastne to iste mas vsade napisane... a s tym nic nenarobit.. lepsie je stáť pri tebe a sledovat co robis...
Obrázok užívateľa
miroVK

PredchádzajúciĎalší

Späť na Tréning

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk