Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Všetko týkajúce sa zdravého stravovania

Zdravé stravovanie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Všetko týkajúce sa zdravého stravovania

Poslaťod Odin » Sob Jan 10, 2009 11:44 am

Všetko týkajúce sa zdravého stravovania, posielajte fitness recepty :lol:
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod kotucik » Uto Mar 24, 2009 3:57 pm

ok ...tuto temu som tu hladal.myslim že by bolo fajn keby sme sa v tejto teme venovali aj strave z ineho pohladu ako na tanier.
Mam tu jeden dotaz a chcel by som sa oonom poradiť aj s inymi.čo si myslite je doležite , a ake množstvo bielkovin je vhodne zjesť počaas regeneračneho dňa (to je ten deň ked nemate trening a predchadzajuci ste absolvovali včera takže vas v horšom pripade všetko boli a musite telo nechať regenerovať a rasť). A tiež otazka : čo ked prestanem cvičiť , nebudem jedavať dostatok bielkoviny ? opadnem ? ako velmi ?
BORN TO LOSE LIVE TO WIN
kotucik
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

Poslaťod kexo » Uto Mar 24, 2009 6:01 pm

kotucik píše:ok ...tuto temu som tu hladal.myslim že by bolo fajn keby sme sa v tejto teme venovali aj strave z ineho pohladu ako na tanier.
Mam tu jeden dotaz a chcel by som sa oonom poradiť aj s inymi.čo si myslite je doležite , a ake množstvo bielkovin je vhodne zjesť počaas regeneračneho dňa (to je ten deň ked nemate trening a predchadzajuci ste absolvovali včera takže vas v horšom pripade všetko boli a musite telo nechať regenerovať a rasť). A tiež otazka : čo ked prestanem cvičiť , nebudem jedavať dostatok bielkoviny ? opadnem ? ako velmi ?

Tazko povedat kolko bielkovin davat v regeneracny den lebo to zavisi od viacerych faktorov napr. kolko vazis a aky si mal trening ale podla mna by to malo byt min. tych 200g kvalitnych bielkovin pricom v jednom jedle by si nemal prijimat viac nez 40g. Ked prestanes cvicit a nebudes primat dostatok bielkovin pojdes samozrejme dost rychlo dole, ak ich budes prijimat dost, pojdes dole ocosi pomalsie.
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kotucik » Štv Mar 26, 2009 2:12 pm

No jo ...ak bol trening naozaj kvalitny tak si treba teda určite dať dostatok tych bielkovin aj v regeneračny deň. No 200g bielkoviny neviem či by som do seba len tak dostal:) ale snažim sa aspon 2 g na 1 kg telesnej hmotnosti denne. A čo sa tyka prijmania bielkovin snažim sa aby som nikdy neprijmal viac ako 40 g ale aj tak si to radsej rozložim na menšie davky a potom sa to aj lepšie vstrebe
BORN TO LOSE LIVE TO WIN
kotucik
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod DanyDeadMan » Štv Mar 26, 2009 5:14 pm

hosi mam taku malu otaazku xD som si dneska daval vytamin C je v sumivych tabletkah a som si ho siel nasypat do vody jednu tabletku ono sa mi tam spustily 4-6xD neuskodi mi to? uz som to vypyl xD
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod kexo » Štv Mar 26, 2009 5:57 pm

neboj neumres
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod DanyDeadMan » Štv Mar 26, 2009 6:35 pm

oh to som rád xD xD ale ne to viem ze neumriem len či neškodí veľa vitamínu C
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Štv Mar 26, 2009 6:49 pm

nie ,vsetok prebytocny vitamin C sa vyluci mocom takze neboj :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod DanyDeadMan » Štv Mar 26, 2009 7:04 pm

jaj taaak tak idem na malu xD
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod kotucik » Pon Mar 30, 2009 1:50 pm

ako povedal Odin je to v pohode...v tele sa jeho zasoby nerobia a navyše denna davke je dosť vysoka (cca 85 mg) takže to maš vopohode..a na jar sa dosť hodi kedže podporuje imunitu a jeho nedostatok sposobuje tzv. jarnu unavu.
BORN TO LOSE LIVE TO WIN
kotucik
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ambar.atam » Pon Mar 30, 2009 5:54 pm

ak sa nemylim tak v chemii v 9.rocniku na ZS to budes preberat okrajovo na cheemii.....AK SA NEMYLIM tak tusim vela Bcka skodi(fakt niesom si isty)a ten sa neda len tak mocom dostat von...a aj Ccko v nadmernom mnozstve skodi-to som cital.....ale to by si ho musel po KVANTACH brat
ambar.atam
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod kotucik » Str Apr 01, 2009 3:40 pm

no ja sa teras učim take veci na maturu...tak som rad že aspon dačo zaujimave. Vitaminy sa delia: ma rozpustne vo vode a rozpustne v tukoch. Bečkove vitaminy a vit.C patria medzi rozpustne vo vode a tymi sa predavkovať neda.
BORN TO LOSE LIVE TO WIN
kotucik
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Dusankoo » Pon Júl 06, 2009 11:03 am

CAWTE , CHCEM SA OPITAT , JA MAM 17 ROKOV , A MAM ASI 60 KG , SOM TEDA MALI ODJEBEK :d
ALE CHCEL BY SOM ZACAT CVICIT :D CHCEM BYT MALI ALE SVALNATY :D AKO NAJLEPSIE ABEREM NA SVALOCH , A AKO MAM JEST TEDA VIEM BIELKOVINY ALE V COM SU TIE BIELKOVINY NAJVIAC VOLAKY RECEPT POTREBUJEM PLS :D HELP ME :D HEH STEM BYT SILNI :D
DIKI DIKI TEDA :D A SAK MNO ODP NEKDO .D PORADTE MI WHAAAAAAAA
Dusankoo
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod KukoNr » Pon Júl 06, 2009 12:46 pm

Tu si pozri, tu mas tabulky nutricnych hodnot potravin
:arrow: viewtopic.php?t=74
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Dusankoo » Pon Júl 06, 2009 9:11 pm

mno dobre diki moc za tu tabulku ale , potrebujem este vediet ze kolko mam coho zjest za dan a presne bar co aby som mohol cicit s tim ze mi aj nieco naraste take neexistuje ? taki jadalny listok :D
Dusankoo
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Ďalší

Späť na Recepty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk