Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Všetko týkajúce sa zdravého stravovania

Zdravé stravovanie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Poslaťod Odin » Pon Júl 06, 2009 9:29 pm

Dusankoo píše:mno dobre diki moc za tu tabulku ale , potrebujem este vediet ze kolko mam coho zjest za dan a presne bar co aby som mohol cicit s tim ze mi aj nieco naraste take neexistuje ? taki jadalny listok :D

jedalny listok je v restauracii a nie tu :wink: ale skus si precitat najskor tento clanok viewtopic.php?t=416
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod thunderh4wk » Uto Júl 07, 2009 8:14 pm

Dusankoo píše:mno dobre diki moc za tu tabulku ale , potrebujem este vediet ze kolko mam coho zjest za dan a presne bar co aby som mohol cicit s tim ze mi aj nieco naraste take neexistuje ? taki jadalny listok :D

existuje - 6krat za den maso :wink:

(maso, nie masove vyrobky!)
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 0

Re:

Poslaťod Kinsley » Str Feb 16, 2011 6:16 pm

kotucik píše:ok ...tuto temu som tu hladal.myslim že by bolo fajn keby sme sa v tejto teme venovali aj strave z ineho pohladu ako na tanier.
Mam tu jeden dotaz a chcel by som sa oonom poradiť aj s inymi.čo si myslite je doležite , a ake množstvo bielkovin je vhodne zjesť počaas regeneračneho dňa (to je ten deň ked nemate trening a predchadzajuci ste absolvovali včera takže vas v horšom pripade všetko boli a musite telo nechať regenerovať a rasť). A tiež otazka : čo ked prestanem cvičiť , nebudem jedavať dostatok bielkoviny ? opadnem ? ako velmi ?

ked mozem nieco k tomuto este, aj ked je to stare. pocas odpocinkoveho dna nemusis do seba tlacit nejake velke mnozstvo bielkovin (podla mna staci tak 1,5g/1kg hmotnosti) . najdolezitejsie je prijat viac bielkovin po treningu a hlavne vnoci v treningovy den pretoze svaly rastu prave ked sa regeneruju teda pocas spanku. vtedy sa snazim prijat az 3g/kg (aj ked vacsinou nezjem tolko no 2,5g staci tiez). ak nemame nocny protak tak staci na noc dat tvaroh kedze obsahuje kasein.
Obrázok užívateľa
Kinsley
Začiatočník
Začiatočník

Re:

Poslaťod AA193 » Ned Feb 20, 2011 10:57 am

Svaly nenarastú len tak za deň, treba na nich dlhodobo pracovať - poctivo pracovať, teda pekne cvičiť a dávať kvalitnú stravu a zbytočne sa všetkým nezaoberať, aby sme z toho cvičenia mali aj radosť a nie len starosť :). Žiadny zázračný jedálniček na superrýchly rast svalov neexistuje, iba poctivá práca, kvalitná strava a hlavne čas, vtedy získame kvalitu a aj dlhodobejšie sa nám svaly udržia, keď by sme náhodou aj nejaký čas nemohli cvičiť.
Treba mať aspoň 5 jedál denne a hlavne pravidelne, odstup od jedál max. 3 hodiny. Na večer sa odporúča, aby svaly lepšie rástli, zjesť ako večeru 2 napr. tvaroh, cottage-cheese, vaječné bielka, vypiť proteínový nápoj v mlieku .....
AA193
Začiatočník
Začiatočník

Re: Re:

Poslaťod AA193 » Ned Feb 20, 2011 11:02 am

Kinsley píše:
kotucik píše:ok ...tuto temu som tu hladal.myslim že by bolo fajn keby sme sa v tejto teme venovali aj strave z ineho pohladu ako na tanier.
Mam tu jeden dotaz a chcel by som sa oonom poradiť aj s inymi.čo si myslite je doležite , a ake množstvo bielkovin je vhodne zjesť počaas regeneračneho dňa (to je ten deň ked nemate trening a predchadzajuci ste absolvovali včera takže vas v horšom pripade všetko boli a musite telo nechať regenerovať a rasť). A tiež otazka : čo ked prestanem cvičiť , nebudem jedavať dostatok bielkoviny ? opadnem ? ako velmi ?

ked mozem nieco k tomuto este, aj ked je to stare. pocas odpocinkoveho dna nemusis do seba tlacit nejake velke mnozstvo bielkovin (podla mna staci tak 1,5g/1kg hmotnosti) . najdolezitejsie je prijat viac bielkovin po treningu a hlavne vnoci v treningovy den pretoze svaly rastu prave ked sa regeneruju teda pocas spanku. vtedy sa snazim prijat az 3g/kg (aj ked vacsinou nezjem tolko no 2,5g staci tiez). ak nemame nocny protak tak staci na noc dat tvaroh kedze obsahuje kasein.

Tiež by som povedala, že stačí 1,5g / 1kg. A naozaj sa netreba prepchávať zbytočne bielkovinami, pretože všetkého veľa škodí :). Poprípade dať hneď po térningu tekuté aminokyseliny, 2PL by mali stačiť.
AA193
Začiatočník
Začiatočník

Re: Všetko týkajúce sa zdravého stravovania

Poslaťod realspooky » Sob Mar 19, 2011 10:23 pm

Akurat zacínam s takou domacou dietou na chudnutie, že obmedzil som sladke, biele pečivo, mastne,vypražané ale castokrát bojujem s hladom tak si zvyknem dat hnedý chleba so šunkou (bez masla) ,celé to dám do toastovača a dam velmi malo kečupu nato.
Otazka : je takato forma hnedeho chleba vhodná do mojho jedalnicka ked chcem schudnut?
A co je natom pravdy ,že aj sladké ovocie by bolo fajn redukovat nakolko aj ono samotné obsahuje dost sacharidov?

thx :wink:
realspooky
Začiatočník
Začiatočník

Re: Všetko týkajúce sa zdravého stravovania

Poslaťod Odin » Sob Mar 19, 2011 10:34 pm

realspooky píše:Akurat zacínam s takou domacou dietou na chudnutie, že obmedzil som sladke, biele pečivo, mastne,vypražané ale castokrát bojujem s hladom tak si zvyknem dat hnedý chleba so šunkou (bez masla) ,celé to dám do toastovača a dam velmi malo kečupu nato.
Otazka : je takato forma hnedeho chleba vhodná do mojho jedalnicka ked chcem schudnut?
A co je natom pravdy ,že aj sladké ovocie by bolo fajn redukovat nakolko aj ono samotné obsahuje dost sacharidov?

thx :wink:

No takze podme pekne po poriadku, kecup nie je moc vhodny do diety, pecivo taktiez nie je moc vhodne , respektive tmave mozes ale pozor nie moc aj s tym by som opatrne, ja napr. v diete davam ryzove chlebiky tie su fajn obsahuju komplexne sacharidy. Zameraj sa hlavnev diete na potraviny s nizkym glikemickym indexom.
V diete konzumuj hlavne vela zeleniny, mozes aj ovocie ale s rozumom.
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Predchádzajúci

Späť na Recepty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk