Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Ranny krem

Zdravé stravovanie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Ranny krem

Poslaťod Y0G1 » Ned Mar 20, 2011 11:45 am

Zdravim tento recept nieje z mojej hlavy ale aj tak ho sem dam neviem ci tu uz je nenasiel som ho

Takze na ranajky

1X Ovocny jogurt(alebo biely)
100g-150g nizkotucneho tvarohu

Tieto dve prisady zmixujeme v miske pridame 4-8 polievkovych lyzic ovsenych vlociek

Ja si davam zapekane vlocky pretoze z tych klasickych som sa uz par krat pogrcal

Vymackame do toho trochu citronovej stavy premiesame a dame na 5-10min do ladnicky a potom spapame

PS: aky mate an to nazor? je to vhodne aj do diety? popripade celkovo? napiste sem nejake postrehy dakujem
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Ranny krem

Poslaťod Mamut » Ned Mar 20, 2011 7:04 pm

Takže bod 1:ovocný jogurt alebo "biely jogurt" Neni podla mna nič dobré počas diety lebo obsahuje smotanu čo vobec neni dobré. bod2: Nizkotucný tvaroh, to beriem aj ked na ranajky su vhodnejsie vajcia ako tvaroh.
bod 3:Ak si spravíš klasické ovsene vločky zalievané mliekom počas objemovky je to super vec ale počas diety by som ich vylúčil. bod4 : citrónova stava obsahuje fruktózu čo je pomaly sacharid co je myslim pre objímovku ale aj celkovo dobré.Ja si citrónovú stavu pridávam do drinku ktorý pijem počas treninku.
Celkový dojem z tohto krému je z pohľadu objemovky celkom dobrý ale z pohľadu diéty nevhodný.Celkovo ten krém vyzerá zaujímavo a asi ho aj vyskúšam ale bez jogurtu.
Mamut
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Y0G1 » Pon Mar 21, 2011 8:38 am

mamut dikes za info a okomentovanie co sa tyka toho jedla no je to tazke ked si sam ten jedalnicek nedokazem spravit a nikto nevie poradit tak musim len spekulovat :shock:
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod vlastomenn » Sob Mar 26, 2011 6:59 pm

neviem aku dietu mas na mysli ci predsutaznu ci bezneho smrtelnika obycajnu.dieta a dieta je siroky pojem.
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Y0G1 » Ned Mar 27, 2011 9:10 am

jj samozrejme normalnu smrtelnicku dietu a rad by somv nej poradil vlny zatial ist nechcem a v okoli cvicim len ja takze si viete predstavit ake to je
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod vlastomenn » Ned Mar 27, 2011 11:07 am

posli foto postavy a presne to co chces dosiahnut. mozes kludne foto do ss neviem ci sa moze do prispevku.na zaklade toho ti hodim radu.
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Y0G1 » Ned Mar 27, 2011 2:41 pm

jj poslem ale nejake konkretne info o postave ...? napr obleceny neobleceny :D (zase odtial potial ) zajtra ti ju sem hodim ) respk do ss spravy vopred dakujem za pomoc :)
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod vlastomenn » Ned Mar 27, 2011 2:49 pm

sam vies ze ked sa jedna o formovanie postavy nedas mi foto v lyziarskom obleku.teplos niesom ak mas obavu.keby som kedysi povedal trenerovy ze otial potial tak somnou vyrazi dvere a nebude dalej diskutovat.asi tak a napis vahu visku.
Obrázok užívateľa
vlastomenn
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Y0G1 » Str Mar 30, 2011 3:58 pm

vlastomen ospraveldnujem sa ze to tak trva s tou foto zajtra to tu mas bol som teraz prec a nejake povinnosti som mal uplne som na to zabudol dufam ze mi este poradis .
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod t0m4s » Str Apr 20, 2011 7:39 am

dietu nedrzim vobec nevadi ?
t0m4s
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Späť na Recepty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk