Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Powerage recepty

Zdravé stravovanie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Poslaťod WiGGL3S » Ned Máj 17, 2009 6:53 pm

Rockymu to nikdy nevadilo :D
Netvrdim ze cvicenie predlzuje zivot, ale ked trenujete poriadne,
tak mate pocit ako keby ste nemali nikdy zomriet. (Gene Jantzen)
Obrázok užívateľa
WiGGL3S
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod Alexx » Str Máj 27, 2009 7:46 am

Violator uz nemas ziadne recepty? Hlavne s vela bielkovin :D
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

Poslaťod Violator » Sob Aug 01, 2009 2:08 pm

ee, zeriem toto stale dookola :lol: :lol: + normalne jedla co mi vari mama :D
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod jackass22 » Ned Aug 09, 2009 12:10 pm

pocuvajte to ked si rozmixujem vajco s cukrom a tak vypijem tak to je to iste ako kebi som vipil surove ?... alebo ako je lespie pit surove alebo tak rozmixovane... dakujem
jackass22
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Violator » Ned Aug 09, 2009 12:21 pm

kamarade , vajcia nepi...neze by si sa mal bat salmonely,ale po case sa z toho poblujes a uz ti nebudu chutit ani uvarene. ver tomu,keby som mohol , tak ten ,,recept,, vymazem :D :lol:
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod jackass22 » Ned Aug 09, 2009 12:58 pm

to akoze vazne ?..vsak vsetci to odporucaju ze to je dobre pri posilovani... a teraz povies ze to nemam jest ?:D... tak us fakt neviem kde mam brat tie bielkoviny ked mi tvaroch nechuti...vajcia ze nemam pit... tak co ?...
jackass22
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Violator » Ned Aug 09, 2009 1:43 pm

ked ti tvaroh nechuti okej..vajcia si mozes uvarit...cize mas vajcia..potom meso=kuracie bravcove hocjake to ma dost bielkovin a tych najkvalitnejsich,zjes kilo masa denne a mas vyrieseny problem ani nemusis kupovat prasky :lol:
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod vz.92_EriK » Ned Aug 30, 2009 8:13 am

len tak k tej salmonele aby každy vedel načom je kto by to nevedel ale kamoš to mal poviem vam viezeral ako mrtvola a schudol 8kg za 6dni.

Salmonelóza je infekčné bakteriálne ochorenie vyvolané netyfoidnými salmonelami. Človek sa nakazí kontaminovanou potravou, ktorá nebola dostatočne tepelne spracovaná, napr. mlieko, vajcia, saláma, majonéza, zmrzlina,... Baktérie sa dostanú do tenkého čreva, poškodzujú bunky a vyvolávajú zápal, čo sa prejaví hnačkou. Pri ťažkých formách môžu prechádzať aj do krvi. Príznaky sa objavia už o 8 - 10 hodín po zjedení infikovaných potravín.

Príznaky:

* Ľahká forma môže prebiehať bezpríznakovo
* malátnosť
* Nevoľnosť, vracanie
* Kŕčovité bolesti brucha
* Horúčka (do 39°C)
* Hnačka - riedka stolica najprv normálnej farby, neskôr má zelenkastú farbu
Never Back Down ;)
Obrázok užívateľa
vz.92_EriK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod dEnKu » Ned Aug 30, 2009 9:45 pm

KOKTAIL STARÉHO MEZINA

potrebujeme: 5bielok zo suorvých vajiciek, 2zrelé banány, minimalne 300ml mlieka, cim viac mlieka, tym je to redsie, po pripade mozete dat cuker podla chuti, je fakt super, este som zabudol ze to treba aj secko spolu rozmyxovat :) ale tie banany treba fakt zrelé inak to bude napixu trpké, toto som pijaval vzdy po treningu este ked som zacinal a nemal som protak, je to dobre na bielkoviny a sacharidy. prajem dobru chut, stoji to zato!
Obrázok užívateľa
dEnKu
Začiatočník
Začiatočník

Predchádzajúci

Späť na Recepty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk