do mixera mlieko a jeden banan zmixovat a uz len dake granko navrch... ... mal by som si tam este nieco pridat
ps : zaujimama ci mozem jest pecivo ( rozky , chlieb ) .. hmm ?? ked chcem shudnut aj pridat na na svalovej hmote ..
Nitrix.sk |
Kreatin
|
Doplnky výživy |
Cviky |
Proteíny |
MuscleTech |
Scitec |
Gaspari |
Musclemaker
| Optimum Nutrition |
Dymatize |
BSN
|
Megabol |
Nutrex
Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope.
Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € »
| Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

inak pecivo mozes kludne jest nevidim v tom ja ziadny problem ja som ho v diete taktiez jedol 

oddo píše:hej a ma tu niekto skusenosti so susenou syrovatkou

K1ll3R píše:Zdravicko , som zaciatocnik a cvicim ... zatial len doma .. a chcem sa Vas skusenejsich opytat ze co by ste povedali na moj jednoduchy coctail
do mixera mlieko a jeden banan zmixovat a uz len dake granko navrch... ... mal by som si tam este nieco pridat) ?? dikes:)
ps : zaujimama ci mozem jest pecivo ( rozky , chlieb ) .. hmm ?? ked chcem shudnut aj pridat na na svalovej hmote ..dik za odpovede

K1ll3R píše:Oki dikes , cvicim hlavne kliky a brusaky ked uvidim aspon daky pokrok?? =D (na svaloch ale aj na vahe)...

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete