Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Napoj: Banana Coctail

Zdravé stravovanie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Napoj: Banana Coctail

Poslaťod K1ll3R » Uto Mar 03, 2009 3:55 pm

Zdravicko , som zaciatocnik a cvicim ... zatial len doma .. a chcem sa Vas skusenejsich opytat ze co by ste povedali na moj jednoduchy coctail
do mixera mlieko a jeden banan zmixovat a uz len dake granko navrch... ... mal by som si tam este nieco pridat :)) ?? dikes:)

ps : zaujimama ci mozem jest pecivo ( rozky , chlieb ) .. hmm ?? ked chcem shudnut aj pridat na na svalovej hmote .. :) dik za odpovede
K1ll3R
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod Odin » Uto Mar 03, 2009 4:26 pm

toto poznam aj ja som si robil nieco podobne ,len namiesto granka som dal bud protein alebo gainer a super koktail bol na svete :lol: inak pecivo mozes kludne jest nevidim v tom ja ziadny problem ja som ho v diete taktiez jedol :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod Alexx » Uto Mar 03, 2009 9:02 pm

ved jec napr grahamove rozky
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

a

Poslaťod K1ll3R » Str Mar 04, 2009 3:46 pm

Oki dikes , cvicim hlavne kliky a brusaky ked uvidim aspon daky pokrok?? =D (na svaloch ale aj na vahe)...
K1ll3R
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod OFFENSE » Ned Máj 03, 2009 9:10 pm

Banánovy som ešte neskúšal, ale s kamarátom sme začali na sebe makať, aj keď len 3x do týždna, ale aspoň nevyzeráme ako "lemri" :D

Náš nápoj sa skladá: (1"dávka")

Do mysky malej 3 vajíčka, zalejete ich dopolovičky mliekom nasypete 1vanilkový cukor, a škoricu... Vynkajuce to chutí ale neviem či pomáha...

Ale oplatí sa skúsiť, ešte lepšie keď máte domace vajcia, ako ja... Nerad by som sa napchával nejakými práškami a toto mi celkom vyhovuje...
OFFENSE
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Violator » Pon Máj 04, 2009 1:32 pm

offense za 3krat do tyzdna sa mozes namakat jak opica :wink:
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod DanyDeadMan » Pon Máj 04, 2009 5:03 pm

hmm mne jeden kamarat hovoril ze grahamove rozky a celkovo grahamove vyrobky trva dlhsie nez ich stravime je to pravda?
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod oddo » Pon Máj 04, 2009 6:26 pm

hej a ma tu niekto skusenosti so susenou syrovatkou
Obrázok užívateľa
oddo
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod WiGGL3S » Ned Máj 17, 2009 7:07 pm

oddo píše:hej a ma tu niekto skusenosti so susenou syrovatkou

Hej je poriadne nechutna ale ja osobne si to davam do mixera pretoze je to strasne zle rozmiesatelne dam do toho vody a straaaaaaaasne vela cukru ale naozaj vela pretoze to pekne smrdi... a zamixuj , vypijem , priberem :-D je to tiez dobre aj na noc ... vraj ... :)
Netvrdim ze cvicenie predlzuje zivot, ale ked trenujete poriadne,
tak mate pocit ako keby ste nemali nikdy zomriet. (Gene Jantzen)
Obrázok užívateľa
WiGGL3S
Začiatočník
Začiatočník

Re: Napoj: Banana Coctail

Poslaťod petulko391 » Pon Sep 28, 2009 10:10 pm

K1ll3R píše:Zdravicko , som zaciatocnik a cvicim ... zatial len doma .. a chcem sa Vas skusenejsich opytat ze co by ste povedali na moj jednoduchy coctail
do mixera mlieko a jeden banan zmixovat a uz len dake granko navrch... ... mal by som si tam este nieco pridat :)) ?? dikes:)

ps : zaujimama ci mozem jest pecivo ( rozky , chlieb ) .. hmm ?? ked chcem shudnut aj pridat na na svalovej hmote .. :) dik za odpovede

Ja som robievam po treningu nasledovny koktejl

do mixera
0,5l mlieka
125 g tvarohu
1 banan
trosku vanilkoveho cukru
granko

a zmixovat
No pain, no gain
petulko391
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Re: a

Poslaťod thunderh4wk » Uto Sep 29, 2009 5:36 pm

K1ll3R píše:Oki dikes , cvicim hlavne kliky a brusaky ked uvidim aspon daky pokrok?? =D (na svaloch ale aj na vahe)...

o 10 rokov najskor...
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Späť na Recepty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk