Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

desiata

Zdravé stravovanie.

Moderátori: KukoNr, Odin

desiata

Poslaťod Alexx » Sob Aug 08, 2009 2:54 pm

poradte nejaku deisatu, co by som si mohol spravit do skoly, ktora obsahuje dostatok bielkovin, ale tak aby som si ju dokazal urobyt na intaku, cize aby som si ju nemusel nejak tepelne upravovat
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod kexo » Sob Aug 08, 2009 4:26 pm

tvaroh a cotage chesse x2 a mas dost bielkovin na desiatu
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

Poslaťod Alexx » Sob Aug 08, 2009 4:59 pm

nad tvarohom som uz rozmyslal len ci sa mi spoluziaci nebudu smiat co to zerem :D
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Poslaťod kexo » Sob Aug 08, 2009 5:21 pm

take blbosti neries :roll:
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod trancerider » Sob Aug 08, 2009 6:23 pm

skor sa smej ty im co to nosia za sracky 8)
Obrázok
Obrázok
hearing the music is just like seeing the colors of trance and feeling the power of acid.
Obrázok užívateľa
trancerider
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Alexx » Ned Aug 09, 2009 7:22 am

hulk5 píše:skor sa smej ty im co to nosia za sracky 8)

hej :D
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Poslaťod roxanuss » Ned Aug 09, 2009 10:30 am

Alexx píše:nad tvarohom som uz rozmyslal len ci sa mi spoluziaci nebudu smiat co to zerem :D

keby si videl mna, ako idem rano do roboty nabalena, vsetko v miskach, vsetci v robote mali blbe komentare, ze oni by "pomije" nezrali... ale doslo leto... obtiahnute kratasy a tielko a vsetkym sanky padali :lol:
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Alexx » Ned Aug 09, 2009 12:44 pm

co prvy druhy den prezijem a potom si uz zviknu nato co nosim :D
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Poslaťod DanyDeadMan » Ned Aug 09, 2009 10:16 pm

a nestaci tuniakovy rozok? Teda mne jeden nestaci xD 3 rozky xD
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Alexx » Pon Aug 10, 2009 8:07 am

DanyDeadMan píše:a nestaci tuniakovy rozok? Teda mne jeden nestaci xD 3 rozky xD

este som o takom nepocul, kde sa to da kupit?
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Poslaťod DanyDeadMan » Pon Aug 10, 2009 9:54 am

si delas prdeel? xD nee ja som to myslel tak neviemmosno si ma zle pochopil alebo som to zle napisal.... ze rozrezes rozok a das tam tuniaka ....
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Alexx » Pon Aug 10, 2009 10:09 am

DanyDeadMan píše:si delas prdeel? xD nee ja som to myslel tak neviemmosno si ma zle pochopil alebo som to zle napisal.... ze rozrezes rozok a das tam tuniaka ....

:D :D :D aha
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Poslaťod vz.92_EriK » Uto Sep 01, 2009 4:39 pm

hh by si videl jak sme žrali s kamošom a spolužiakom v škole :D školska taška plus taška zranice :D pod lavicou dve krabice mlieka balik piškot tvaroh syr korbačiky syrove pohar lyžička a 10 rožkov na kratke prestavky a zapchavanie na nudnych hodinach :D ... takže ako vpohode ked sa tomu budu smiať tak o paru mesiacov im budu sanky padať, že sa nemestiš do zarubne :) a, že na telesnej ide hrazdu zlomiť ked sa na nej po 100x dvihaš ....
Never Back Down ;)
Obrázok užívateľa
vz.92_EriK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod martin9996 » Uto Sep 01, 2009 7:59 pm

bolo by lepsie si nosit na desiatu tvaroch s gramkom alebo cotage chesee bo pecivo moc nejem tak newem co si mam zobrat do skoli na desiatu hh ale na daco pridem hh ze jak naposledy som si zobral kuracie prsia a rizu a chalil som to v skole ale keby mojej rodinke uz kura neliezlohore krkom hh ale mne chuti vzdy
Obrázok
martin9996
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Sabre » Uto Sep 01, 2009 8:17 pm

martin9996 píše:bolo by lepsie si nosit na desiatu tvaroch s gramkom alebo cotage chesee bo pecivo moc nejem tak newem co si mam zobrat do skoli na desiatu hh ale na daco pridem hh ze jak naposledy som si zobral kuracie prsia a rizu a chalil som to v skole ale keby mojej rodinke uz kura neliezlohore krkom hh ale mne chuti vzdy

tak to kuracie maso s ryzu si ber pravidelne ber to ako zaklad stravy a halvne jedlo... a ako desiatu resp sekundarne jedlo mozes pouzivat napr chlieb v ktorom budes mat varene vajicka abo podobne beci..
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Ďalší

Späť na Recepty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk