Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Tréning pre ženy

Téma určená ženám.

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Tréning pre ženy

Poslaťod Odin » Ned Mar 29, 2009 11:09 am

1+1

1. deň: celé telo

2. deň: voľno

1. deň:

PRSIA:

rozpažovanie na šikmej alebo rovnej lavičke 3 x 10 - 15

RAMENA:

upažovanie v stoji 3 x 10 - 15

CHRBÁT:

Sťahovanie kladky širokým úchopom 3 x 10 - 15

STEHNÁ:

predkopávanie 3 x 12 - 15

drepy s činkou 3 x 12 - 15

zakopávanie 3 x 12 - 15

predklony 3 x 12 - 15

LÝTKA:

výpony v stoji 4 x 15

BICEPS:

bicepsový zdvih v. č 3 x 10 - 15

TRICEPS:

sťahovanie kladky 3 x 10 - 15

2. deň:VOĽNO

Prestávky medzi jednotlivými sériami trvajú 60 az 90 sekúnd.

zdroj:Autor: Lacike, powerfactory.sk
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

E-shop s doplnkami vivy

Re: Tréning pre ženy

Poslaťod peter.h » Uto Sep 27, 2011 12:43 pm

Moja priateľka a ja by sme chceli začať s posilňovaním. Ja už si nechal poradiť, ale ona stále nevie, ako začať a aké cviky sú pre ňu zo začiatku vhodné.
S použitím tejpovanie je posilňovanie hračka a kinesilogy tape každému odporúčam.
peter.h
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Kredit: 0

Re: Tréning pre ženy

Poslaťod miroVK » Uto Sep 27, 2011 4:51 pm

Peter no zalezi od toho co chce priatelka dosiahnut...

Roman fajn trening,ale je tam strasne vela cvikov...Dalej myslim,ze po case tam hrozi stagnacia. taktiez pretrenovanie.
A hovorim z vlastnej skusenosti,lebo nieco podobne som skusal aj ja sam na sebe... Ale v takom cvicnom tempe kde je tolko cvikov a tolko opakovani sa da vydrzat len kratko...
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 3

Späť na Pre ženy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk