Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

pevne prsia

Téma určená ženám.

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

pevne prsia

Poslaťod miroslava hudecova » Str Aug 05, 2009 7:35 am

ahojte,chcem sa oypat na nejake cviky pre prsia,pre ich spevnenie a tocha aj zvacsenie..dakujem :)
miroslava hudecova
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod thunderh4wk » Str Aug 05, 2009 11:33 am

mas na mysli prsne svalstvo alebo prsniky?
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX

Poslaťod KukoNr » Str Aug 05, 2009 2:15 pm

tak na prsia napriklad rozpazovanie na rovnej, alebo šikmej lavici, pec-deck, tlaky s jednoruckami, tlaky s velkou cinkou, protismerne kladky
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Poslaťod roxanuss » Str Aug 05, 2009 5:06 pm

1. Chodit vystreta!!!
2. Starostlivost o dekolt – rozne vyzivne a spevnovacie kremy, peeling, ktore sice problem nevyriesia ale pomozu k viditelne krajsej pokozke
3. Masirovanie prsnikov /ma vplyv na pevnost a vzhlad prs/
4. Zmena zivotospravy – dodrziavat pitny rezim, taktiez ziaden alkohol ani cigarety /maju negativny vplyv na pevnost pokozky/
5. Nosit spravnu podprsenku a nebyt v nej cely den /napr. doma si ju dat dole, aby si prsne svaly „oddychli“/
6. Pochopitelne cvicenie /je vhodne mat sportovu podprsenku/ a plavanie

VHODNE CVIKY
Predpazit ruky, dlane pritlacit k sebe, lakte trochu pokrcit a asi v 10 sekundovych intervaloch pritlacat a uvolnovat dlane. Ak sa cvici spravne, v prsnych svaloch je citit napatie. Cvicenie by malo trvat apon 5 minut. Na zvysenie efektu je vhodne menit polohu ruk /zatlacanie ruk nad hlavou alebo pred bruchom/.

Sadnut si na kreslo s opierkami, rukami sa opriet o opierky, vystriet nohy a dvihat telo do vzduchu. Cvik opakovat 10-15x.

Upazit ruky a s malou vahou ciniek robit male kruzive pohyby v stoji /cca 20x/. Lakte musia ostat vystrete.

Sadnut si s vystretymi nohami na podlozku, dvihat sucastne na nohach a na rukach cely trup, pricom treba zaklanat aj hlavu.

Netreba zabudat na to, ze prsia nemusia byt velke, aby boli pekne. Dobre vyzeraju, len ak su pevne a spravne tvarovane.
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Poslaťod miroslava hudecova » Str Aug 05, 2009 7:32 pm

no dakujem vam vsetkym velmi pekne za odpovede...ste zlaty:-)a myslite ze ked pojdem 2 dni po sebe do posilky ze to bude zle?a potom 3 dni nepojdem
miroslava hudecova
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Violator » Str Aug 05, 2009 7:56 pm

to ze dva dni pojdes je dobre...ale to ze 3 dni nepojdes je zle :lol:
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod roxanuss » Str Aug 05, 2009 8:30 pm

miroslava hudecova píše:no dakujem vam vsetkym velmi pekne za odpovede...ste zlaty:-)a myslite ze ked pojdem 2 dni po sebe do posilky ze to bude zle?a potom 3 dni nepojdem

No to fakt bude zle. Ak ti mozem poradit, cvicenie ti zaberie denne cca 15-20 min, teda ak sa tomu chces venovat denne, ale ak nie, tak staci tak kazdy druhy den. Pravidelnost je velmi dolezita a dovolim si tvrdit, ze prve vysledky - nie vsak nejake horibilne, by si mala spozorovat zhruba za dva tyzdne.
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Poslaťod thunderh4wk » Str Aug 05, 2009 11:35 pm

nikto sa ani nenamahal odpovedat mi na moju otazku... zrejme tu mate vsetci anatomiu clovek u riti, ved prsia su prsia a hotovo... :roll:
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod roxanuss » Štv Aug 06, 2009 3:48 am

thunderh4wk píše:nikto sa ani nenamahal odpovedat mi na moju otazku... zrejme tu mate vsetci anatomiu clovek u riti, ved prsia su prsia a hotovo... :roll:

zrejme si to nepochopil, ona to akosi myslela vo vseobecnosti... ze "prsia", akoze "cviky na ich spevnenie a zvacsenie", cize aby na pohlad vyzerali OK
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Poslaťod thunderh4wk » Štv Aug 06, 2009 3:39 pm

tak bud som jeb.... ja, alebo vsetci ostatni, co ste sem pisali tie uzasne rady... je mi to jedno... :roll:
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod roxanuss » Štv Aug 06, 2009 4:26 pm

thunderh4wk píše:tak bud som jeb.... ja, alebo vsetci ostatni, co ste sem pisali tie uzasne rady... je mi to jedno... :roll:

no to si ty povedal, ale ked ti to je jedno, tak naco to sem pises, mohol si sa rovno vyjadrit k teme - dat dajaku radu aj v pripade ak sa jedna o prsny sval alebo o prsniky ako celok...
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Poslaťod thunderh4wk » Štv Aug 06, 2009 9:12 pm

dobre, vidim, ze to treba trosku objasnit (ale v skratke, lebo som lenivy pisat a zabit hodinu s jednym prispevkom):

pozrite si ako vyzeraju nasypane kulturistky (take, ktore nemaju silikony) - vidite ten rozdiel medzi prsnym svalom a prsnikom?

ak nie, tak si precitajte toto (nic lepsie som v rychlosti nenasiel)
http://sk.wikipedia.org/wiki/Prsník

za predpokladu, ze ste pochopili clanok a mate aspon kusok logickeho myslenia, vam vyjde takato odpoved na otazku:

1. velkost a pevnost prsnikov neovplynite (na pevnost trosku pomozu tie ultra-drahe specialne kremiky, dobra strava atd.), pretoze je dana genetikou (ani ja si nedokazem zvacsit penis na 30 centimetrov)...

2. velkost a pevnost prsnych svalov sa da dosiahnut posilnovanim a stravou - tu platia samozrejme rovnake pravidla ako pre kulturistov a inych silovych sportovcov, takze ich nebudem rozpisovat...

este nejake otazky?
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod deynuska » Pia Sep 04, 2009 10:25 am

- zeny s malymi prsiami by mali cvicit komplentne prsny sval-teda hornu aj spodnu cast (na sikmej lavicke dolu hlavou..) .. pomoze im to trochu ich "zviditelnit" a vytvarovat..
- zeny s prirodzene velkymi prsiami (3ky a viac..) uz spodnu cast prsneho svalu mozu vynechavat-mali by sa sustredit prevazne na hornu cast, ktora im pomoze bojovat s gravitaciou-aby im tukova cast prsnika nevisela nad pupkom..
- zeny ktore koja by prsia cvicit nemali, lebo mozu prist o mlieko
- zeny so silikonmi nech chodia na psychiatriu a pravidelne kontroly, lebo silikon je karcinogenny
"naaa koooneeee.." "ale mi nemame kone" "..tak utekajme"
Obrázok užívateľa
deynuska
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod roxanuss » Pia Sep 04, 2009 10:29 am

tak to s tymi silikonmi faaaakt nemalo chybu, ale zabudla si dodat este toto:

chlapi, ktori si myslia o zene, ze ma male prsia, nech tam idu tiez :lol:
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Poslaťod SNOW_BEAR » Uto Sep 08, 2009 7:27 am

najlepsie su ked padnu do dlane 8)
SNOW_BEAR
Začiatočník
Začiatočník

Ďalší

Späť na Pre ženy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk