Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Ked zaciname...

Téma určená ženám.

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Ako sa chovas k zaciatocnikovi alebo menej zdatnemu /muzovi, zene/?

Hlasovanie končí za Str Sep 16, 2009 6:28 pm

hlasne skonstatujem, aku ma postavu a s kamaratmi sa stavim, kolko vydrzi...
0
Nehlasovalo
vypnem hrud a chytim sa za biceps, nech vidi...
0
Nehlasovalo
nevsimam si ho/ju, alebo sa robim, ze ho/ju nevidim
1
10%
ako kedy
1
10%
ked potrebuje pomoc, tak mu/jej ochotne helfnem
8
80%

Celkom hlasov : 10

Ked zaciname...

Poslaťod roxanuss » Pon Aug 17, 2009 6:28 pm

My zeny na rozdiel od muzov nerady ukazujeme to, co vieme, jednoducho nemame vo vacsine pripadov za potreby merat si sily s ostatnymi a ani sa predvadzat na verejnosti. Ak sa venujeme nejakemu sportu, tak je to skor pre potesenie alebo pre vlastnu potrebu, zriedkavo sa stava ze je to koli sutazivosti.

Niektore zeny odmietaju sportovanie, pretoze su dost vytazene a to nie len v praci ale aj starostlivostou o rodinu a nedokazu si vymedzit cas na pravidelny trening. Da sa povedat, ze je to pravda, ale vo vacsine pripadov ide skor len o vyhovorku. Jednoducho musime sa naucit lepsie si zorganizovat cas pre seba. V tomto pripade je vhodne presvedcit svojich „rodinnych spolubyvajucich“, aby nase sportove zaluby respektovali a v neposlednej miere nas aj podporovali k lepsim vysledkom. Vacsinou sa to tak nestava, zeny sa skor stretavaju s negativnymi ohlasmi svojich manzelov, pripadne rodicov. Je dolezite aby si uvedomili, ze sportuju v prvom rade pre seba a nemali by brat ohlad na okolie. Ale zase niektore muzske polovicky si viac vazia svoje manzelky /partnerky/, ked vidia, ze sa o svoje telo staraju aj po „pohybovej“ stranke a nielen pobehuju po kuchyni v zupane.

Kazda z nas je ina, niektorej vyhovuje aerobik, pretoze sa hybe medzi svojimi – cize medzi zenami v rytme poriadnej energickej hudby, no niektore maju pocit, ze sa akosi nevedia „zladit s tempom“ tak uprednostnuju iny druh sportu ako napr. beh, posilovanie,... alebo maju pocit, ze sa bude pri sporte kazdy na nich pozerat a tak cvicia radsej doma, kde ich nikto nevidi.
Ak sa rozhodnete pre nejaky sport, napr. pre posilovanie, zo zaciatku to nemusi byt pre vas take jednoduche. Chvilu to potrva, kym si zvyknete na „monotonne“ pocitanie serii, prestanete sa zadychavat a zmyzne ta neskutocna svalovica. Su to pomerne caste staznosti nas zien. Taktiez nas vie dost odradit, ked predstava prvych vysledkov sa na nas az tak skoro neodzrkadli, ako sme ocakavali a tak mame pocit, ze vsetko co sme doteraz robili, bolo uplne zbytocne. Treba len vydrzat - chce to poriadnu davku trpezlivosti. V takychto pripadoch je vhodne venovat sa sportu vo dvojici. Ak je jeden z dvojice skusenejsi, dokaze dostatocne nielen usmernit ale aj motivovat tzv. zaciatocnika a to hlavne v situaciach, ked uz to chce „zabalit“.

Ak sa rozhodnete, ze na prvy krat a hned rovno do posilovne, chce to poriadnu davku odvahy. Aj v dnesnej dobe sa este najde mnoho „muzskych bytosti“ ktori si neodpustia hvizdanie, pokrikovanie, taktiez aj mnozstvo kadejakych pubertalnych komentarov. Takyto frustrujuci zazitok moze byt pre zenu dost neprijemny a taktiez to moze byt aj posledny, hlavne ak sa rozhodla ist do posilovne uplne sama a „straca pocit istoty pod nohami“. Ale najdu sa aj taky, ktory su „sportovcami“ aj svojim charakterom a nepovazuju zenu ihned za sexualny objekt. Ak si teda chcete zacvicit, zoberte si so sebou niekoho, alebo jednoducho vsetkych tych „mudrych“ odpalkujte nejakou trefnou poznamkou, ktora ich usadi alebo vykaslat sa na nich a nevsimat si to.

Ziadna z nas nie je na poprvy raz naj... cize nie sme dostatocne trenovane. Nejde o to, kolko kilogramov vytlacime na prvy sup, ale dolezite je, aby sme sa naucili spravnej technike a dychaniu. Ved casom to bude podstatne lepsie. Dolezite je, ze sme sa odhodlali vobec zacat.

autor clanku: roxanuss
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod miroVK » Pon Aug 17, 2009 6:43 pm

ja hlavne pomaham. Snazim sa ich odhovorit od debilin co vymyslaju a snazim sa pomoct ako to len ide... Zatial dost uspesne a vsetci su spokojny...
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 3

Poslaťod roxanuss » Pon Aug 17, 2009 6:47 pm

tak to sa mi paci, keby vsetci /bez rozdielu ci je zena a ci muz/ sa takto chovali, bolo by to OK... ved kazdy raz dajako zacal
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Violator » Pon Aug 17, 2009 8:09 pm

ja si ich nevsimam.ludia su vselijaki a uz sa mi neraz stalo ze som videl ked niekto chcel niekomu pomoct a ten ho zato z*ebal ze co sa do neho stara
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod Violator » Pon Aug 17, 2009 8:11 pm

ale ked ma poziada o pomoc tak pomozem
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod terez22 » Pon Aug 17, 2009 8:41 pm

pekny clanok :)
Obrázok užívateľa
terez22
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod deynuska » Štv Sep 03, 2009 7:28 pm

heh.. no ja doporucujem sa dohodnut s niekym o kom viem ze chodi cvicit-ja som mala napr. stastie ze spolubydla chodil do posilky, tak som ho poziadala, aby ma vzal do party aj s jeho kamosom.. mi vysvetlili co robit, obcas pomohli.. po mesiaci som tam uz bola jak doma.. pre zaciatocnikov je to najviac motivujuce, ked v tom nie su sami a ma ich kto povzbudit zo zaciatku, kym si zvyknu trosku to spravidelnit

a luxus je natrafit na kvalitneho trenera.. ked som frflala, tak mi este pridal :D po par mesiacoch som nielen prestala p.covat jak chora vrana, ale bola som aj namakana :D ..kazdy cvik zacal od uplnej piky-bez zataze alebo len s minimom, vedela som presne ktoru svalovu partiu cvicim..ale hlavne, dozeral na moju techniku.. a tu bohuzial ovlada mizive mnozstvo navstevnikov posilovne..

s pokrykovanim alebo blbymi poznamkami som sa vzivote nestretla.. obcas sa len niekto prihovori a riesime vzajomne skusenosti a sposoby cvicenia.. Ale aj z tych ktory sa snazia pomoc robia hosi jednu zavaznu chybu!-holkam daju tazke vahy.. aj mne sa stalo, ze mi chalan nalozil hned na prvu seriu vela, alebo ma nasteloval pod multipress a skoro ma to tam pritlacilo.. ja som drzala hubu a dala som si vahy podla potreby.. ale nejakej neskusenej holke to moze pripadat normalne a bud sa bude snazit vyplut dusu alebo ju to odradi hned..

no hlavne.. nech je to s mierou a chutou :)
"naaa koooneeee.." "ale mi nemame kone" "..tak utekajme"
Obrázok užívateľa
deynuska
Začiatočník
Začiatočník

Re: Ked zaciname...

Poslaťod nick000 » Štv Okt 06, 2011 7:34 pm

Potreboval by som radu. Priateľka chce začať s cvičením, ale nevie, ako na to. Môže mi niekto prezradiť, čo by mala do začiatku najprv robiť?
Ortézy tak ako tejpy pomáhajú sportujícím nadšencom.
nick000
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Re: Ked zaciname...

Poslaťod miroVK » Pia Okt 07, 2011 9:25 am

hmm takto tazko poveda.. zacnime tym,ze napises vek,vysku,vahu.. venuje sa nejakemu inemu sportu? alebo sa venovala? a podobne info o nej...
Co hlavne chce dosiahnut?
Obrázok užívateľa
miroVK

Kredit: 3

Späť na Pre ženy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk