Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Silovy trening pre pokrocilych..

Súťaže a iné silové športy.

Moderátori: KukoNr, Odin

Silovy trening pre pokrocilych..

Poslaťod Sabre » Sob Dec 12, 2009 11:39 pm

Tak rozhodol som sa vam sem hodit jeden silovy trening ale poviem vam takto.. je pre pokrocilych borcov.. a co sa tyka treningu je fakt pre chlapov co nieco vydrzia a ziadne padavky to za prve a za druhe ked nemate stravu ason 4g bielkovin na 1kg th a 4g sacharidov a fakt teda tu poriadnu stravu a k tomu ece dobru suplementaciu a hlavne vela spanku a regeneracie tak to ani neskusajte kazdy trening trva cca 2-3hodky minimalne odpoucam pocas trenigu 2litre vody a v priebehu dna dalsie minimalne 4.. je to fakt supa na silu ale ked nedodrzite stravu a regeneraciu viac vam to uskodi.. a neodporuca sa viac ako 8-12tyzdnov je to moja vyroba sice ale je to pekna supa a pekne to sokne telo.. ja som bol po prvom tyzdni napumpovany jak chuj normalne si pamatam ze skusil som prvy trening hrudnika to bolo pondelok utorok a este v sobotu co som bol pozriet na sutai som mal riadne nafuknute cecky a ece vacsiu svalovicu takze idem sem hodit ten moj zazrak, len neviem ci si ho este dobre pamatam :

Pondelok: prsia, chrbat, biceps
prsia:
pull over : 3serie 12,12,12
Benchpres 5serii 12,8,6,4,4
Board press 4serie :6,6,4,4
bandy 4serie: 4,4,4,4
lock out: 4serie : 5,4,2,2

chrbat:
horna kladka 3serie : 12,8,8
Pritahy v predklone 4serie : 12,10,8,6
Pritahy v rohu 4serie : 12,10,8,6
pritahy jednorucky 3serie 12,12,12

biceps:
rovna tyc 5serie 12,10,8,6,4
jednorucky v stoji 3serie 12,8,6
kladivo 3serie 8,8,8

utorok: Chrbat,prsia, triceps
chrbat:
hrazda 3serie : 12,12,12
mrtvy tah 6serii: 12,8,6,3,3,2
pull over 3serie 12,12,12
prsia:
Sikma hore hlavu 4 serie 12,8,6,4
Sikma dole hlavu 4serie 12,8,6,4
rozpasky 3serie 12,12,12
triceps:
benchpress na uzko 4serie 12,8,6,4
fra v sede 4 serie 12,8,6,4
a lanko 3serie 12,12,12

streda volno
stvrtok ramena
Tlaky jednorucky v sede
silove premiestnenie
tlaky na litkostroji
arnoldky
prithay k brade
rozpazky

vsetko po 4serie po 12,8,6,4 co sa tyka poctu opakovani
piatok nohy:
Drepy: 6serii: 12,8,6,4,2,2
rumunsky mrtvy tah 4serie : 12,8,6,4
legpress 4serie : 12,8,6,4
predkopavacky 4serie 12,8,6,6
zakopavacky 4serie 12,8,6,6
vypony na litkach 4serie 8,8,8,8
a bicykel 15min

sobota: triceps biceps predlaktie:
Triceps francuzsky tlak superseria biceps lanko 3serie po 8
Triceps lanko super seria biceps nadhmat 3serie po8
Triceps kick back ci jak sa to vola super seria Jednorucka bicepsik o kolenko 3serie po 8
predlaktie nadhmat a podhmat 4SERIE po 6opakovani

nedela volno
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Silovy trening pre pokrocilych..

Poslaťod thunderh4wk » Ned Dec 13, 2009 1:00 am

a to kto vydrzi 3 hodiny 4krat do tyzdna trenovat a zrat 4g bielkovin na kg BW (oblicky a pecen by mali velku radost)? chuck norris mozno...
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX

Poslaťod Sabre » Ned Dec 13, 2009 1:06 am

thunderh4wk píše:a to kto vydrzi 3 hodiny 4krat do tyzdna trenovat a zrat 4g bielkovin na kg BW (oblicky a pecen by mali velku radost)? chuck norris mozno...

ja som vydrzal 3tydne:D ale mal som blbu stravu:D ale skor myslim ze je to dobre do sypky vies 2dni po sebe nicit chrbat a prsa je pekny sok na vrch tela.. a drepy s rumunskym mrtvakom naraz tez neni sranda:D
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod miroVK » Ned Dec 13, 2009 2:45 am

no akoze ja vydrzim vela,ale do tohto by so fakt uz cisto nesiel... Ale zrealizovat sa to da. hlavne ak by sa treningy riesili dvojfazovo,teda doobeda a poobede. proste rozdelit partie a mat medzi treningom aspon 4 hodiny prestavku... myslim,ze by to nebol problem. Ale s tou regeneraciou by uz fakt problem bol,hlavne ak je clovek cisty... snad raz to skusim,len teraz sa na toto necitim nejak
Obrázok užívateľa
miroVK

Kredit: 3

Poslaťod Sabre » Uto Dec 15, 2009 2:33 pm

miroVK píše:no akoze ja vydrzim vela,ale do tohto by so fakt uz cisto nesiel... Ale zrealizovat sa to da. hlavne ak by sa treningy riesili dvojfazovo,teda doobeda a poobede. proste rozdelit partie a mat medzi treningom aspon 4 hodiny prestavku... myslim,ze by to nebol problem. Ale s tou regeneraciou by uz fakt problem bol,hlavne ak je clovek cisty... snad raz to skusim,len teraz sa na toto necitim nejak

kamarat to vydrzal 6tyzdnov.. ale povedal ze to mal vlastne 6tyzdnov iba posilku ze na ine aby to zmakol nebol cas.. hovoril za kazde rano cca o 9tej vstal an jedol sa.. posedel pred telku potom si dal obed o pol druhej isol na trening o piatej sa vratil domov najedol sa isiel si lahnut zobudil sa o deviatej zas sa najedol osprchoval umyl a o 10tej uz spal.. ako jedlo myslim velke jedla medzi tim mal male.. tkaze zvladnut na cisto sa to da.. ale to clovek nesmie mat nic ine na robote.. a pri sypke neni problem to odmakat
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod miroVK » Uto Dec 15, 2009 2:44 pm

no a kde je strarostlivost o zeny? :D toto nieje zivot pre mna :D
Obrázok užívateľa
miroVK

Kredit: 3

Poslaťod Sabre » Uto Dec 15, 2009 2:54 pm

miroVK píše:no a kde je strarostlivost o zeny? :D toto nieje zivot pre mna :D

:D:D ja som zistil jednu vec zeny su dobre ale len na jednu vec.. ked je to len s jednu a s citmi tak je jednoduchy vzorec zena = katabolizmus ... ked je to od zadu a bez lasky tak zena = anabolizmus
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod hruskamara » Uto Dec 15, 2009 11:39 pm

Stanozolko píše:

:D:D ja som zistil jednu vec zeny su dobre ale len na jednu vec.. ked je to len s jednu a s citmi tak je jednoduchy vzorec zena = katabolizmus ... ked je to od zadu a bez lasky tak zena = anabolizmus

:D :D :D
to někdy vyzkoušim
Obrázok užívateľa
hruskamara
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Poslaťod Sabre » Uto Dec 15, 2009 11:47 pm

hruskamara píše:
Stanozolko píše:

:D :D :D
to někdy vyzkoušim

co teraz ten treing abo hento zo zenskymi?:D
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod RHINO » Pia Jan 01, 2010 11:24 pm

4g bielkovin? tak to si trochu prestrelil.. podla mna nech sa to pohybuje medzi 2-2,5g, chcem videt toho psychopata co da 4 :) borec ma napr 100 kg:D tak to je 400g bielkovin. zober si ze 150g kuracieho masa ma ale 30-35g, tak to s mliekom a proteinmy ale 11 jedal denne :D
RHINO
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Sabre » Pia Jan 01, 2010 11:34 pm

tak zas 250g tvarohu ma 50g bielkovin zas..a tak pod 3g by som urcite nesiel..v podstate dolezite su tam hlavne sacharidy
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod thunderh4wk » Pia Jan 01, 2010 11:35 pm

4g/kg davaju vsetci ti Colemani a Cutlerovia, pre beznych ludi (aj ked sypacov) je to utopia..
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod thunderh4wk » Pia Jan 01, 2010 11:36 pm

Sabre píše:tak zas 250g tvarohu ma 50g bielkovin zas..a tak pod 3g by som urcite nesiel..v podstate dolezite su tam hlavne sacharidy

pri tvojej vahe 3g/kg nie su problem, pri mojej uz ano...
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod maxxxmato » Ned Jan 03, 2010 1:18 pm

trening dost o hubu na pretrenovanie, zo zaciatku clovek vzdryi vsetko po 2-3 tyzdnoch volume ide dpc,.... 4 g bielkovin je kktina ako mraky, jedine co nalozis oblickam,..2g v pohode stacia, silovka nie je o bielkovinach ale o sacharidoch,...moj nazor najlepsia silovka co sa tyka benchu je metalmilitia, ale aj tam to treba osekat kedze ti co to zostavovali su troku geneticky doplnkami a sypkou niekde uplne inde ako bezny smrtelnik
maxxxmato
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Sabre » Ned Jan 03, 2010 2:25 pm

maxxxmato píše:trening dost o hubu na pretrenovanie, zo zaciatku clovek vzdryi vsetko po 2-3 tyzdnoch volume ide dpc,.... 4 g bielkovin je kktina ako mraky, jedine co nalozis oblickam,..2g v pohode stacia, silovka nie je o bielkovinach ale o sacharidoch,...moj nazor najlepsia silovka co sa tyka benchu je metalmilitia, ale aj tam to treba osekat kedze ti co to zostavovali su troku geneticky doplnkami a sypkou niekde uplne inde ako bezny smrtelnik

precitaj si v mojom logu co teraz idem.. to je tiez dost zaberacka.. prvy tyden mam za sebou a furt som rozjebany..
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Ďalší

Späť na Powerlifting

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk