Nitrix.sk |
Kreatin
|
Doplnky výživy |
Cviky |
Proteíny |
MuscleTech |
Scitec |
Gaspari |
Musclemaker
| Optimum Nutrition |
Dymatize |
BSN
|
Megabol |
Nutrex
Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope.
Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € »
| Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

thunderh4wk píše:a to kto vydrzi 3 hodiny 4krat do tyzdna trenovat a zrat 4g bielkovin na kg BW (oblicky a pecen by mali velku radost)? chuck norris mozno...

miroVK píše:no akoze ja vydrzim vela,ale do tohto by so fakt uz cisto nesiel... Ale zrealizovat sa to da. hlavne ak by sa treningy riesili dvojfazovo,teda doobeda a poobede. proste rozdelit partie a mat medzi treningom aspon 4 hodiny prestavku... myslim,ze by to nebol problem. Ale s tou regeneraciou by uz fakt problem bol,hlavne ak je clovek cisty... snad raz to skusim,len teraz sa na toto necitim nejak

miroVK píše:no a kde je strarostlivost o zeny?toto nieje zivot pre mna
Stanozolko píše:miroVK píše:no a kde je strarostlivost o zeny?toto nieje zivot pre mna
:D ja som zistil jednu vec zeny su dobre ale len na jednu vec.. ked je to len s jednu a s citmi tak je jednoduchy vzorec zena = katabolizmus ... ked je to od zadu a bez lasky tak zena = anabolizmus

hruskamara píše:Stanozolko píše:miroVK píše:no a kde je strarostlivost o zeny?toto nieje zivot pre mna
:D ja som zistil jednu vec zeny su dobre ale len na jednu vec.. ked je to len s jednu a s citmi tak je jednoduchy vzorec zena = katabolizmus ... ked je to od zadu a bez lasky tak zena = anabolizmus
![]()
![]()
![]()
to někdy vyzkoušim

Sabre píše:tak zas 250g tvarohu ma 50g bielkovin zas..a tak pod 3g by som urcite nesiel..v podstate dolezite su tam hlavne sacharidy

maxxxmato píše:trening dost o hubu na pretrenovanie, zo zaciatku clovek vzdryi vsetko po 2-3 tyzdnoch volume ide dpc,.... 4 g bielkovin je kktina ako mraky, jedine co nalozis oblickam,..2g v pohode stacia, silovka nie je o bielkovinach ale o sacharidoch,...moj nazor najlepsia silovka co sa tyka benchu je metalmilitia, ale aj tam to treba osekat kedze ti co to zostavovali su troku geneticky doplnkami a sypkou niekde uplne inde ako bezny smrtelnik
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete