Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

koniec sezony..

Súťaže a iné silové športy.

Moderátori: KukoNr, Odin

koniec sezony..

Poslaťod Sabre » Sob Dec 26, 2009 12:09 am

Tak .. uz je to tu vianoce.. sviatky pokoja.. a co sa tyka powerliftingu koniec sezony zakonceny vianocnou sutazou v tlaku na lavicke. Myslim ze toto obdobie je aj pre vacsinu lifterov dolezite.. uz len koly tomu ze si ich telo odychne aspon na chvilu od tazkych vah a posilky. ved vacsina pretekarov absolvuje za rok niekolko sutazi.. ci uz su to majstrovstva slovenska majstrovstva europy majstrvostva sveta rozdne medzinarodne sutaze narodna sutaze v skratke je toho navyber neurekom..Mozem vam povedat aka bola sezona 2009 z mojho pohladu..ja osobne ju povazujem za menej uspesnu.. zucastnil som sa len 3sutazi.. a mozem povedat ze ani jedna mi nevysla ako som chcel samozrejme ale aspon s jednou a to tou zaverecnou som ako tak spokojny.. Priprava pretekara na sutaz trva niekolko mesiacov.. natrenovat taky superdres nieje vobec sranda.. ja mam svoj uz asi 2roky a stale z neho nedokazem vytazit maximum.. takze dres a technika robia asi najviac starosti.. moja prva sutaz v roku 2009boli majstrovstva slovenska v tlaku na lavicke. Sutaz som vyhral vykonom 130kg,,, zaknihoval som prve miesto slovensky a europsky rekord.. prvy pokus som si dal 100kg(isiel som bez dresu, pred druhym pokusom mi rychlo hodili dres).. bol uznany.. druhy 130kg-neuznany podvihol som zadok... treti pokus 130kg uznany.. som si povedal jo super.. stvrty som si dal nalozit 140,5kg.. kedze svetovy rekord bol 140kg.. cinku som dal ale opet prisla technicka chyba podvihol som zadok a pokus neuznany.. aj ked som sutaz vyhral pokladam ju za neuspesnu kedze viem ze na tych 140,5kg som mal.... moja dalsia sutaz bola az v lete.. kedze som sa nemohol dost po msr do formy.. siel som na victoria cup v ba.. moj ciel na tej sutazi bol 145-150.. prvy pokus som si dal 130kg.. neuznany koly dvihnutemu zadku.. tak som dal opakovat aj druhy aj treti pokus to iste a oba neuspense koly zadku.. takze do sutaze som sa nezapisal.. v septembry sa konali majstrovstva sveta vo francuzsku.. nesiel som lebo som ani mesiac ncvicil kedze som maturoval a bol som uplne z formy.. takze najblisia sutaz bola vianocna v tlaku na lavicke trosku som prepasol formu.. keby je ta sutaz o 2tyzdno skor by bolo lepsie ale tak co uz.. nevadi.. aj tak ju pokladam za najuspesnejsiu pretoze som ju zvladol po tehcnickej stranke a z 20pretekarov som skoncil na 3tom mieste.. takze teraz cez zimnu pauzu planujem regenerovat a od januara priprava na sezonu 2010,, v roku 2010 rozmyslam nad novym superdresom a planujem zdokonalit vrchnu cast drahy ale taktiez aj raw.. na MSR sice budem sutazit v doraste ale na ME a MS ak sa kvalifikujem by som mal uz sutazit za juniotov co bude opat stupienok narocnosti o cosi vysie.. moje ciele.. na MSR ist 150-160kg v kategorii do 67,5kg 18-19r.. a ak budem v juniorke abo v priebehu roku by som rad pokoril hranicu 170kg.. ci uz to bude v kategorii do 75kg abo 67,5kg je mi to jedno ale ciel na novy rok je 170kg!!!

Tuto sekciu som aj zalozil preto aby ste sa aj vy ostatny zapojili do diskusie ako vysiel zhladiska sutazneho alebo trenigoveho rok 2009 a co cakate od roku 2010... aj ked nesutazite nevadi.. piste sem pokroky.. sice som pisal vacsinu o liftingu nevadi.. kazdy prispevok je dobry..tak teda Odin, kukonr,kexo,trancerider,RHINO a ostatny uzivatelia.. aka bola ta vasa seozna?? : ))
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: koniec sezony..

Poslaťod RHINO » Sob Dec 26, 2009 12:42 am

:) budem sa vyjadrovat co sa tyka pokrokov hlavne benchpressu, mrtvemu tahu a drepu, lebo su pre mna najdolezitejsie.
so sezonou som urcite spokojny. na konci januara som koncil trening Benchpress killer a tak urcil svoju maximalku na bench 90kg :D to mi vtedy trening pomohol 10kg. od tej doby sa veci zmenili a moj trening, ktory som postavil spolu so stanozolkom bol na urovni. makal som jak sa patri. v marci sme mali sutaz Patboj Strednych Skol. na tejto sutazi sme sutazili so stanozolkom za jednu skolu, nakoniec sme skoncili na tretom mieste po mojich drepoch :D moja prva medaila.

v predsutaznej priprave som mal ako doplnok vyzivy animal pump + protein (ten viac menej pocas celeho roka). jar bola velmi uspesna isiel som rychlo dopredu vo vykonoch vsetkych dolezitych cvikov (benchpress, mrtvy tah, military press, drep). od zaciatku roka do leta som dokazal zosilniet na mrtvom tahu cca o 60kg. v lete prisli sutaze.

sutaz v tlaku na lavicku gym studia albert sa konala v bohdanovciach. bol som spokojny s vykonom 102,5kg. po tejto sutazi plny euforie som sa pustil do treningu Bench Press Killer znova. jak to dopadlo som uz pisal :D po jeho ukonceni som sa pomalicky dostal znova do formy svojim starym splitom z jari a na vianocnej sutazi som mal vykon 105kg. (ak by to niekomu nesedelo s tabulkami tak preto, lebo mi nebol uznany vraj kvoli kratkemu STOP-u. ale ja som presvedceny, ze som to technicy dobre zvladol, na co mi pritakalo aj par ludi co to videlo, takze.. I dont care :)

tak nejake tie plany do noveho roku. jednoznacne zopakovat uspesnu jar s letom. a na jesen to konecne nedokazit, ale pekne potiahut dalej az na vianoce :) uvidim jak to pojde, formu v lete si predstavujem tak na 120kg - 122,5kg najlepsie. koniec sezony 130kg (viem, som optimista, ale vzdy si davam vysoke ciele, a mam v plane pre to spravit maximum co mozem!)
RHINO
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Sabre » Sob Dec 26, 2009 12:45 am

pekne adam .. drzim palce k tim 130.. vymyslime nejaky split ako min rok a pojde to!!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod RHINO » Sob Dec 26, 2009 12:49 am

jasne, ze vymyslime:) aj rudo neco slubil tak som zvedavy :D
lebo furt to nema vychytane vsetky muchy. taka najnovsia ze tyzden by mal trvat 8 dni aby som stihal regenerovat :lol:
RHINO
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod thunderh4wk » Sob Dec 26, 2009 9:46 am

filip, ak buduci rok das na sutazi 170 bez sypky, tak zozeriem svoje zapastne aj kolenne bandaze :wink:

(ale veris si, to je fajn)
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX

Poslaťod Sabre » Sob Dec 26, 2009 12:27 pm

thunderh4wk píše:filip, ak buduci rok das na sutazi 170 bez sypky, tak zozeriem svoje zapastne aj kolenne bandaze :wink:

(ale veris si, to je fajn)

Slavo:D.. mam na to rok.. a chcem ist hore len 25kg je to realne.. ale dobre.. ked ja dam 170zeres tvoje bandaze.. a ked ty das aspon 1x 150kg raw bench tak ja zjem svoje bandaze aj s opaskom teniskami a tvojimi spotenymi ponozkami po 2hodinovom trenigu:D
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod miroVK » Sob Dec 26, 2009 3:02 pm

chlapi a ked ja dam 150 tak co zozeriete? :D
Obrázok užívateľa
miroVK

Kredit: 3

Poslaťod Sabre » Sob Dec 26, 2009 3:09 pm

miroVK píše:chlapi a ked ja dam 150 tak co zozeriete? :D

neviem v tvojom pripade som nevidel co spravi s tebou 150kg v rukach.. a ani neviem ake mas maxko.. ale ak je naturalne tych 150kg nerealnych.. tak ked to das zjem tunderhawka:D
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod thunderh4wk » Sob Dec 26, 2009 7:09 pm

filip, plati, ostatni clenovia fora su svedkovia, ok? natocim sa a tak, aby sa o tom nedalo pochybovat..
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod Sabre » Sob Dec 26, 2009 7:29 pm

thunderh4wk píše:filip, plati, ostatni clenovia fora su svedkovia, ok? natocim sa a tak, aby sa o tom nedalo pochybovat..

a potom ja sa natocim s tvojimi ponozkami v mojich ustach:D
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod thunderh4wk » Ned Dec 27, 2009 12:30 am

poslem ti ich postou :wink:
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod Sabre » Ned Dec 27, 2009 12:32 am

thunderh4wk píše:poslem ti ich postou :wink:

daj to sem tuna.. predca len si na sutazi predviedol co si predviedol.. napravis si aspon trosku meno :twisted:
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod miroVK » Ned Dec 27, 2009 2:58 am

Stanozolko píše:neviem v tvojom pripade som nevidel co spravi s tebou 150kg v rukach.. a ani neviem ake mas maxko.. ale ak je naturalne tych 150kg nerealnych.. tak ked to das zjem tunderhawka:D

No ok plati... Thunder bude grilovany :D
Obrázok užívateľa
miroVK

Kredit: 3

Poslaťod thunderh4wk » Ned Dec 27, 2009 12:08 pm

Stanozolko píše:tak ked to das zjem tunderhawka:D

aj varlata si das?
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod lifter » Pon Dec 28, 2009 2:47 pm

Filip...., zas lietaš v oblakoch ?? :evil:
Čo takto sa radšej držať pri zemi a ukázať to najprv na pódiu.
Myslím že tvoje súťažné max je 130 kg

Prajem ti také výkony, ale už si ich chcel dávať aj tento rok...
Chcelo by to viac skromnosti
lifter
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Ďalší

Späť na Powerlifting

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk