neni jednoduchý přibírat čistou svalovou hmotu a zároveň pálit tuk, ale netvrdim že to nemožný neni, každé tělo reaguje jinak, někomu to půjde lépe, jinému hůře. jen je potřeba si stanovit nějaké cíle, a něco tomu podřídit. poradim ti podle sebe, myslim si že mám na sobě víc svalů než kdejaký pepík, a i to břicho mám. ale snažim se ještě přibírat, a logicky přibírám i tuk a vodu. nebudu ti vyprávět co dělám já (to by tě přivedlo do pekla

) ale mohu ti poradit jak s tim bojovat. pokuď chceš ještě přibrat, cvič ještě objemový, nebo objemovo-tvarovací trénink (stačí kolem 60 - 80 % váhy, a počet opakování v sérii je od 6 do 12 opakování, jak která svalová partie), před tréninkem si dej 10 - 20 minut na rozehřátí nějaké kardio, kolo, běhací pás, orbitrek atd., odcvič danou tréninkovou jednotku a po tréninku si dej opět nějaké to kardio + můžeš přidat strečink na protažení svalů. tak, a co se stravy týče, ráno si dej vydatnou snídani bohatou na sacharidy (nejdůležitější jídlo celého dne, dodá ti energii a nastartuje tě), poté oběd, a večeři nejpozději okolo 6té hodiny večerní, jako svačinku mezi jídli si dej ovoze, protein, nebo jen přílohy, jogurty atd., před spanim max. protein (pokuď nechceš tloustnout). jez kvalitně, lépe méně a často. strava sama o sobě je na celý článek. rýsovat bych začal na jaře, a změna je pouze v tom, že přidáš více kardia (až 45 min) a ubereš váhy a přidáš počet opakování, i stavu by jsi měl upravit (a hlavně méně soli, sůl zadržuje vodu), a na břicho si můžeš pořídit ledvinový pás, používám ho a je to super, břicho a spodní záda jsou v teple, dříve se zahřejí a tudíš se lépe potí. jinka nic víc mě nenapadá, pokuď se chceš na něco zeptat, klidně se optej, rád poradim.