Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Vede by mi niekto prosím vás poradiť alebo zostaviť tréning

Všetky duplicitné témy a nevhodné témy.

Moderátori: Sabre, KukoNr

Vede by mi niekto prosím vás poradiť alebo zostaviť tréning

Poslaťod TOme » Štv Júl 08, 2010 10:32 am

mohol by mi n iekto poradit neaky trening??lebo ja cvicim tak ze
1.den prsia biceps
2.den nohy triceps
3.den chrbat ramena a stale ..prestavku mam iba v ten den ked sa necitim na dlasi trening.a keby ste boli taky ochotny tak taky trening..do fitka nemam kde chodit cvicim len doma mam normlanu lavicku na benchpress jednorucky a velku cinku..kotucov je dost o to sa netreba bat..len nekay trening co mozem robit s tymto co doma mam plus este hrazda
samozrejme objemovy dakujem velmi pekne
keby sa dalo tak aj trochu viac pritvrdit niesom zaciatocnik

BEnchpress 60kg Vč bicepsový 28kg to su take vahy ktore dvíham,na nohy vačšinou len drepy s minimálnou váhou praskajá mi kolená.neviem či je to dobré alebo nie.
TOme
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Späť na Odpadkový kôš

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk