Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

31 Dní k väčším rukám

Všetky duplicitné témy a nevhodné témy.

Moderátori: Sabre, KukoNr

31 Dní k väčším rukám

Poslaťod Sabre » Pon Feb 15, 2010 6:59 pm

webz píše: jj je to smiesne ze si ma porazil a pritom sa s tvojim max rozcvicujem.ale ak sa z toho tak tesis dobre, si lepsi :wink: ukoncime to takto.

Ja len k tomuto.. stale zabudas ze si odomna ovela ovela tazsi a aj na to ze ty trenujes raw.. a ja raw netrenujem uz 2roky... a neni to zvyhodennie tych lachsich.. myslim si ze ked lachsi dokaze natrenovat niekolko nasobok vahy moze aj tazsi je to o technike atd... co sa tyka toho patboja... nebol si tam nemozes povedat ale v skratke..viaceri sa zhodli ze mi niektore pokusy mohol uznat a je dost smiesne ked niekomu uznal take a mne nie.. dokonca sa tam stalo ze tam dosiel chalanisko za tu babu a povedal ze neuznal mi 7pri benchi a tak ta mu ich tam zapocitala.. ale nam nie..ale spat k treningom... a k porovnavaniu ber to tak ze mojim cielom je max kategoria medzi 67,5-75kg viac nechcem chcem mat proste rysnutu a normalnu postavu velke objemy sa mi nepacia a necitim sa dobre a silovo chcem ist hore co to da.. a myslim ze by bolo odomna smiesne trenovat raw ked to co robim nasutazi by bolo odomna smiesne... vianocna sutaz v tlaku bol moj prvy raw pretek po 2rokoch. Ziadny tlakar ti netrenuje raw.. poznam kopu chalanov co maxko nemaju moc vysoke na ich vahu ale v drese tlacia cez 200kg... ale tak zas aby sme sa chapali neni to tak ze hodim dres a ide to treba cibrit techniku a uplne zmenit trening.. hovorim ja som zastanca nazoru kazdy ma ine telo a sam musi vediet co nanho zabera preto internet a internetove trneingi moc neuznavam a berem ich ako poslednu moznost.. ako teoreticky mohol by som si zobrat trening z internetu a pozmenit podla seba ale potom uz je to iny trening chapes.. co tim chcem asi povedat... a napr korte nemoze byt klasicky liftersky trening ako dobre mozno je na silu ale ukaz mi liftera ktory sutazi raw??...a taktiez mi tam chyba to ze sa tam drbe na ostatne partie.. proste mam rad nieco medzi lifterskym a kulturistickym treningom.. takze cvicit lytka, stehna bocne ramena zadne predne vrchnu cast hrudnika spodny spodok chrbta latisimi triceps biceps atd proste vsetko... som sa aj bavil s jednym kulturistom a sam povedal chrbat je velka partia treba aspon 16-18serii v trenigu ked som povedal ze mam chrbat 2x tyzdene 10-12serii povedal ze je to malo...ale takto ti poviem... sila objem a rys neni otreningu.. mozes cvicit ako chces staci iba zvysit sacharidy a sila ide hore..
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: 31 Dní k väčším rukám

Poslaťod Sabre » Pon Feb 15, 2010 7:01 pm

inak to sa mi zda abo to tu niekto premazal?? bo teraz uz je tu dost veci od temy:D
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Sabre » Pon Feb 15, 2010 7:14 pm

K tej sypke:D viem ako vyzeraju pupaky od metanu celkovo viem posudit dost dobre priznaky sypky..tak zas tak na to nepozeraj a to ze neverim nikomu je asi logicke ked sam vies ze v tomto sporte a celkovo co sa tyka posilky sa sype najviac.. a dalej..nikdy sa na to nevyhovaram ale neverim tomu a skusenosti mam take ze ti co najvac picuju ti sypu nenajdes feroveho kery povie ze berem toto toto alebo ze je to nazor druhych .... takze sorry ked som si isty nepoviem ze sype ale ani ze ne... dalsi pripad.. kamarat 18r 106kg... raw tusim 185... a v zivote nemal ani protein.. a vypraval som sa o nom z jednym chalaniskom a povedal mi ze sype jak blazon ze natural urcite neni... a je velky odporca AS:.. a taktiez hovori aj o doplnkoch ze su to blbosti... abo dlasi priklad chalanisko zo senice 117kg 160raw.. tusim 17rokov.. zarosteny vac jak moj tatko:D a on ze nee ja len kreatin:D... a to mu mam uverit ze na kreatine urobil 160maxko a 117kg hej?... zober si priklad takeho kexa na fore...ma dost odsypaneho.. kopu dost.. o cviceni vie vela.. taktiez vie dost o AS a jeho maxko je cca 170... takze fakt pri peknych maxkach si pomylsim len 2veci 1. sype... druhy 2. dobry trening strava a genetika.... ale ked vidim nekto ze ma X Y priznakov abo ze uz sa to neni moc v norme jeho vykony neni co rozmyslat... uprimne ked mal tunderh4wk v podpise ze 115kg 18r a 170 4x raw becnh som ho ani poznat nepoznal ale vedel som ze bud na 99percent sype abo je to bench nejakou smiesnou technikou... na sutazi som si vsimol ze noo je natural ale tak technika je out.. a hned sa ten jeho vykon dal do noriem takze viem ze je cisty.. ale tak ruku do ohna by som nedal chapes.. to zanikoho... uz som stretol chalaniska co sype pri vahe 70kg a maxku 100kg:D takze... o tomto sa bavit nechcem ak niekto veri ok.. ja som naivny neni a vzdy si myslim 2veci.. bud sype abo talent :twisted:
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kexo » Pon Feb 15, 2010 8:08 pm

ja uvediem ako priklad chalana ktory este s jednym picoval ze naco sypem za pol roka 130bench 200drep a 200tah cca a nakoniec som sa od chalana zo skoly dopocul ze sa pozna s jeho sestrou a ze ho nacapala jak si v izbe picha
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Sabre » Pon Feb 15, 2010 8:10 pm

kexo píše:ja uvediem ako priklad chalana ktory este s jednym picoval ze naco sypem za pol roka 130bench 200drep a 200tah cca a nakoniec som sa od chalana zo skoly dopocul ze sa pozna s jeho sestrou a ze ho nacapala jak si v izbe picha

tak tak na nikoho nepoviem kym som neni presvedceny a nikomu neverim ale stare zname pravidlo kto najvac na tu picuje sype plati:D
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod webz » Pon Feb 15, 2010 8:26 pm

tak to ma este viac prekvapilo. ty teda tvrdis ze trenujes na dres. ako ten trening vyzera?resp. cim sa lisi? pokial som cital log tak si tam mal zriedkavo trening v drese a raw trening pozostaval z tej drticky. tak potom nechapem suvislost ako sa konkretne "cvici na dres". teraz ziadny picung ale nerozumiem tomu.

co sa druhej veci tyka. teraz si uplne povedal ze bud talent alebo sypac. a nechapem tu vetu ze "ten kto najviac picuje ten najviac sype" .co??? kde picujem? ja na niekoho vravim ze sype alebo ze mu neverim vykony alebo co? o nikom som nic take nepovedal.
takze nevidim v tom co si pisal pointu. a tak ti poviem, neviem preco podozrievas mna ked niesom jediny, vid. pipac z posil.sk raw 165kg, pepo dal teraz 160 tiez naturali.. proste ked clovek pozna svoje telo,pozna ake treningy funguju a stravu ma 100%. vsetko sa da :wink: nemusi byt clovek nejaky supertalent

mne napr. najviac pomohol na benc MMBP. bez neho by som bol teraz mozno na 130tke ak nie menej.
CFM whey protein 13e/kg (čoko,jahoda,banan)
micelarny kazein 16e/kg (čoko)
Blizsie info PM
Obrázok užívateľa
webz
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Sabre » Pon Feb 15, 2010 8:31 pm

webz píše:tak to ma este viac prekvapilo. ty teda tvrdis ze trenujes na dres. ako ten trening vyzera?resp. cim sa lisi? pokial som cital log tak si tam mal zriedkavo trening v drese a raw trening pozostaval z tej drticky. tak potom nechapem suvislost ako sa konkretne "cvici na dres". teraz ziadny picung ale nerozumiem tomu.

co sa druhej veci tyka. teraz si uplne povedal ze bud talent alebo sypac. a nechapem tu vetu ze "ten kto najviac picuje ten najviac sype" .co??? kde picujem? ja na niekoho vravim ze sype alebo ze mu neverim vykony alebo co? o nikom som nic take nepovedal.
takze nevidim v tom co si pisal pointu. a tak ti poviem, neviem preco podozrievas mna ked niesom jediny, vid. pipac z posil.sk raw 165kg, pepo dal teraz 160 tiez naturali.. proste ked clovek pozna svoje telo,pozna ake treningy funguju a stravu ma 100%. vsetko sa da :wink: nemusi byt clovek nejaky supertalent

mne napr. najviac pomohol na benc MMBP. bez neho by som bol teraz mozno na 130tke ak nie menej.

tim sypacom som nemyslel teba:D:D som to napisal v glbale bo si spomenul nieco o sypani ze si o kazdom myslim to som globalne hovoril... jako nehovorim ze teraz ti hned budem verit mam na to vlastny nazor... co sa tyka mojho treningu.. cvicim v drese robim boardy bandy a dost vela serii na nich a bench 2x tyzdni co robim mam o dlan uzsi uchop aby som tam pekne zacvicil tricepsi pri tom... len teraz posledne tyzdne moj sparing co mal klucik od skrynky kde boli boardy bandy a vsetky potrebne veci chodi cvicit uplne inac ako ja tak momentalne mi to v treningu chyba ale ked si pozries cca treningy 2tyzdne dozadu tak uvidis ze tam boli bandy boardy 2x tyzdene kedysi aj lock outy a pod... niekedy som sa na bench len rozcvicil a siel boardovat.. teraz cvicim bez sparinga cinku si sam beriem zo stojana a nejdem ani s tasku vahu lebo neni nikto za mnu kto by ma istil.. takze teraz momentalne je to napc... ale tak aspon 1x tyzdene budem chodit s chalaniskom co ma oblecie do dresu takze MSR nebude ziadna slava tipujem vykon 150kg.. ale tak na MS uz bude viac casu sa pripravim..
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Sabre » Pon Feb 15, 2010 8:37 pm

A k tomu pipacovi a pepovi... pepa sice nepoznam pipaca hej ale bokom... ty im veris ze su naturali len preto ze ti to povedali??...ako nehovorim ze musia sypat ale tak slovo je malo btw.. pipac robil kulturistiku sice naturalnu ale robil pokal viem tam sa tiez riadne sype a neverim ze je nejaky kulturista naozaj naturalny:D
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod webz » Pon Feb 15, 2010 8:46 pm

a neni to zvyhodennie tych lachsich.. myslim si ze ked lachsi dokaze natrenovat niekolko nasobok vahy moze aj tazsi je to o technike atd.
velky omyl.nech si kazdy spravi nazor. lebo ja nemozem mat logicky 60kg ked meriam 190. okrem toho vzdy mi silo v prvom rade o vyzor a objem.a ked mam okolo 105 nemozes cakat od naturala ze zatlaci 210 proste to je strasna chujovina.uz teraz budem mat radost jak hrom ked dam na m-sr raw stoptlak 165.a inak prave preto su na serioznych sutaziach kategorie.

by som dal anketu> je rovnako lahke dat dvojnasobok vahy pri vahe >100 alebo pri vahe 50kg? :bom:

ps> pipacovi verim. ved si ho videl na sutazi? schudnuty..vraj stratil motivaciu
Blizsie info PM
Obrázok užívateľa
webz
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Sabre » Pon Feb 15, 2010 8:51 pm

webz píše:
a neni to zvyhodennie tych lachsich.. myslim si ze ked lachsi dokaze natrenovat niekolko nasobok vahy moze aj tazsi je to o technike atd.
velky omyl.nech si kazdy spravi nazor. lebo ja nemozem mat logicky 60kg ked meriam 190. okrem toho vzdy mi silo v prvom rade o vyzor a objem.a ked mam okolo 105 nemozes cakat od naturala ze zatlaci 210 proste to je strasna chujovina.uz teraz budem mat radost jak hrom ked dam na m-sr raw stoptlak 165.a inak prave preto su na serioznych sutaziach kategorie.

by som dal anketu> je rovnako lahke dat dvojnasobok vahy pri vahe >100 alebo pri vahe 50kg? :bom:

ps> pipacovi verim. ved si ho videl na sutazi? schudnuty..vraj stratil motivaciu

Ved prave to ze som ho videl padol az moc dole.. ved co myslis ze ked si sypal a prestanes cvicit ti to ostane?:D... tiez ides dole... ja neverim ziadnemu kulturistovi..neda sa ist na nejake 4percenta tuku a drzat vahu naturalne.. poznam chalaniska co chcel skusit kulturistiku naturalnu a chcel tam ist naturalne a mu povedali ze to tam ani nemusi ist...

k tomu k tej ankete nemusi tlacit 210... myslim ze na vianocnej by ti stacilo 165-170 na to aby si ma porazil a to pri vahe 105neni dvoj nasobok vahy.. je to robene tak aby niekto kto je tazky aj nieco potlacil na tu vahu..btw... dajme tomu ze na MSR budu kategorie ty budes kategoria do 110kg das 165... ja budem kategoria do 75kg a dam 150..ale dam anketu v sekcii powerlifting ohladom toho benchu... je to nazor ludi nech sa vyjadria len povedz ze aky styl ankety by si tam chcel..
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Sabre » Pon Feb 15, 2010 8:58 pm

Inak k tomu este dal som si namahu a pocital som to.. ty si dal na vianocnej v tlaku 147percent tvojej vahy a ja som dal 175percent svojej vahy .... na vitazstvo by ti stacilo dat 165 cca co je asi 157percenta tvojej vahy... takze myslim ze ti lachsi musia ovela viacej zamakat aby ta dobehli toto uz su cisla ktore som pocital... takze tim ze su lachsi zvyhodneni tazsi to maju kompenzovane tim ked daju vysoku vahu... co sa tyka reshelovych bodov nebol som vela predtebu stacilo by ti potlacit o nejakych 10kg viac..
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod webz » Pon Feb 15, 2010 9:02 pm

no ale ja budem tlacit raw. ten dres nezozeniem a aj som vlastne celkom rad ze budem jeden z mala co bude tlacit raw. nemas nahodou prehlad jak chalani tlacia v mojej kategorii?cca.
Blizsie info PM
Obrázok užívateľa
webz
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Odpadkový kôš

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk