webz píše: jj je to smiesne ze si ma porazil a pritom sa s tvojim max rozcvicujem.ale ak sa z toho tak tesis dobre, si lepsiukoncime to takto.
Ja len k tomuto.. stale zabudas ze si odomna ovela ovela tazsi a aj na to ze ty trenujes raw.. a ja raw netrenujem uz 2roky... a neni to zvyhodennie tych lachsich.. myslim si ze ked lachsi dokaze natrenovat niekolko nasobok vahy moze aj tazsi je to o technike atd... co sa tyka toho patboja... nebol si tam nemozes povedat ale v skratke..viaceri sa zhodli ze mi niektore pokusy mohol uznat a je dost smiesne ked niekomu uznal take a mne nie.. dokonca sa tam stalo ze tam dosiel chalanisko za tu babu a povedal ze neuznal mi 7pri benchi a tak ta mu ich tam zapocitala.. ale nam nie..ale spat k treningom... a k porovnavaniu ber to tak ze mojim cielom je max kategoria medzi 67,5-75kg viac nechcem chcem mat proste rysnutu a normalnu postavu velke objemy sa mi nepacia a necitim sa dobre a silovo chcem ist hore co to da.. a myslim ze by bolo odomna smiesne trenovat raw ked to co robim nasutazi by bolo odomna smiesne... vianocna sutaz v tlaku bol moj prvy raw pretek po 2rokoch. Ziadny tlakar ti netrenuje raw.. poznam kopu chalanov co maxko nemaju moc vysoke na ich vahu ale v drese tlacia cez 200kg... ale tak zas aby sme sa chapali neni to tak ze hodim dres a ide to treba cibrit techniku a uplne zmenit trening.. hovorim ja som zastanca nazoru kazdy ma ine telo a sam musi vediet co nanho zabera preto internet a internetove trneingi moc neuznavam a berem ich ako poslednu moznost.. ako teoreticky mohol by som si zobrat trening z internetu a pozmenit podla seba ale potom uz je to iny trening chapes.. co tim chcem asi povedat... a napr korte nemoze byt klasicky liftersky trening ako dobre mozno je na silu ale ukaz mi liftera ktory sutazi raw??...a taktiez mi tam chyba to ze sa tam drbe na ostatne partie.. proste mam rad nieco medzi lifterskym a kulturistickym treningom.. takze cvicit lytka, stehna bocne ramena zadne predne vrchnu cast hrudnika spodny spodok chrbta latisimi triceps biceps atd proste vsetko... som sa aj bavil s jednym kulturistom a sam povedal chrbat je velka partia treba aspon 16-18serii v trenigu ked som povedal ze mam chrbat 2x tyzdene 10-12serii povedal ze je to malo...ale takto ti poviem... sila objem a rys neni otreningu.. mozes cvicit ako chces staci iba zvysit sacharidy a sila ide hore..