Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

100% Whey Protein Gold Standard ON vs. Syntha 6 BSN

Všetky duplicitné témy a nevhodné témy.

Moderátori: Sabre, KukoNr

100% Whey Protein Gold Standard ON vs. Syntha 6 BSN

Poslaťod tosko987 » Str Jan 13, 2010 5:56 pm

Ktory s tychto 2 proteinov by ste odporučili ?? :roll: ktorý sa oplatí cenovo porovnani s tym čo obsahuje? a akú prichuť :D ?
Obrázok užívateľa
tosko987
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: 100% Whey Protein Gold Standard ON vs. Syntha 6 BSN

Poslaťod Sabre » Str Jan 13, 2010 6:07 pm

tosko987 píše:Ktory s tychto 2 proteinov by ste odporučili ?? :roll: ktorý sa oplatí cenovo porovnani s tym čo obsahuje? a akú prichuť :D ?

kazdy protein je uplne iny takze ktory sa viac oplati je zbytocna otazka.. gold standard je deny protein.. dobry po treningu rano..alebo na rychle doplnenie bielkovin... syntha 6 obsahuje trosku viac g sacharidov na 100g.. a co sa tyka bielkovin tak sa pomaly uvolnuju takze je idealny na noc a pred spanim su uplne odlisne.. ja rozmyslam ze kupim obi dva..
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod tosko987 » Str Jan 13, 2010 6:45 pm

hej postrehol som že viacero ludi odporuča na spanie synthu lebo telo zasobuje počas noci tak idelany je na noc a ten gold po cvičeni rano ... ale nič by som nepokazil keby synthu dam aj sem tam rano po cvičeni a aj viac tuku ma 6g na odmerku ale že su to zdrave tuky takže to je v pohode :D ... len rozdiel je aj v tom ze ON je približne 80 davok a syntha 52 čo troška je menej než som si myslel
Obrázok užívateľa
tosko987
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Sabre » Str Jan 13, 2010 7:15 pm

tosko987 píše:hej postrehol som že viacero ludi odporuča na spanie synthu lebo telo zasobuje počas noci tak idelany je na noc a ten gold po cvičeni rano ... ale nič by som nepokazil keby synthu dam aj sem tam rano po cvičeni a aj viac tuku ma 6g na odmerku ale že su to zdrave tuky takže to je v pohode :D ... len rozdiel je aj v tom ze ON je približne 80 davok a syntha 52 čo troška je menej než som si myslel

noo.. tak neviem ci si cital to co som pisal.. ale ak spravne videm napisal si ze synthu po cviceny.. ale musim povedat ze si napisal riadnu kktinu.. pisal som ti ze syntha je nocny a ON denny.. preco??.. pretoze pozname 2druhy bielkovin rychlo vstrebatelne a pomaly vstrebatelne.. ON clod ma rychlo strebatelne a syntha pomaly.. a po cviceni potrebujes rychlo doplnit aminokyseliny a bielkoviny takze syntha 6je riadna kktina ... a ece 2hodiny po cviceni je v tele najvacsi anabolismus a v tom case treba dodat co najviac rychlo dostupnych bielkovin.. co sa tyka rana.. clovece.. celu noc si neprimal potravu a telo potrebuje co najrychlejsie vitaminy a bielokovin so sacharadimi.. takze tiez je kktina davan synthu.. jako mozes urobit tak ze das deny a za hodinu synthu ale je to zbytocnost.. moc spekulujes.. ak mas peniaze kup oby dva ak nie zober ON cold.. deny protein potrebujes viac.. das to rano po treningu a niekedy cez den .. a pred spanim das tvaroh abo cotagge syr a mas..
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kexo » Str Jan 13, 2010 7:36 pm

ja by som zobral skor rychly protak cize Gold standard ON lebo kvalitnych rychlovstrebaletlnych bielkovin nemas v strave tolko co tych pomalych a preto su podla mna vzacnejsie pred spanim skor klasika Tvaroh, pripadne v poslednej dobe davam skor mlieko lebo obcas z toho mam cez den problemy s travenim a to neni prijemne alebo to zvyknu niektori ludia robit tak (nepatrim medzi nich lebo sa chcem aj vyspat) ze sa v noci o 1rano cca zobudia slahnuty pomaly protak a idu spat jasne ze este vecer ten tvaroh prip. mlieko pred spanim
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod trancerider » Štv Jan 14, 2010 11:27 pm

inak obidve temy tu uz su,takze staci napisat do jednej z nich alebo do temy "protein",uz kombinacie "to"vs"hento"nezakladajte!
Obrázok
Obrázok
hearing the music is just like seeing the colors of trance and feeling the power of acid.
Obrázok užívateľa
trancerider
Moderátor
Moderátor

Späť na Odpadkový kôš

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk