Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Viperscare (Mike)

Sekcia pre nových členov, tu sa predstavte a napíšte základné informácie o sebe ako vek, váha atď..

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Viperscare (Mike)

Poslaťod Viperscare » Štv Júl 07, 2011 11:10 pm

Všechny vás zdravím,
jsem z ČR, bohužel, možná bohudík, jsen nenarazil na fórum dosahující kvalit tohoto v mojí rodné zemičce. Před několika lety jsem kvůli poranění krční páteře musel přestat s judem. Měl jsem docela fyzičku, ale hned po tom, co jsem byl nucen přestat šlo to všechno do háje... neměl jsem motivaci, kašlal jsem na svoje tělo. Bylo mi jedno co jím, co piju a že necvičím. Z toho všeho vyplynulo, že jsem rychle začal růst do šířky. Svalová hmota se vytratila (mojí vlastní blbostí) a byla bohužel úspěšně nahrazena vrstvou tuku. Vážím ted tedy 90kg a měřím přibližně 175 cm (údaje kdyžtak opravím, ted je to odhadem).

Ted tedy proč jsem se rozhodl něco začít měnit... mám motivaci... už mě přestalo bavit koukat do zrcadla a urážet se pouhým pohledem na sebe. A protože jsem si zvolil tuhle dlouhou cestu věřím, že bych tady ve svých 18ti letech mohl objevit spoustu dobrých rad a tipů jak začít. Rád bych se také s vámi podělil o informace o vývoji (jak jsem pokročil, nějaké změny atp).

Nevím co víc napsat...
Viperscare
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Viperscare (Mike)

Poslaťod Odin » Pia Júl 08, 2011 12:08 am

Tak ta tu vitame na nasom fore, cit sa tu ako doma, budeme radi ak budes sem pisat svoje pokroky a dufame ,ze ti toto forum bude napomocne k dosiahnutiu svojich cielov v budovani perfektnej postavy.

Tak este raz prajem vela stastia :body:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Späť na Nový člen - Predstavte sa nám !

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk