Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Kredenc

Sekcia pre nových členov, tu sa predstavte a napíšte základné informácie o sebe ako vek, váha atď..

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Kredenc

Poslaťod Kredenc » Sob Dec 10, 2011 9:18 am

Zdravím makači :body:

Vek: 23r
Výška: 180cm
Váha: 120kg
------------------------
Pracovné zameranie: elektrikár
Hudba: hlavne rock a metal + všetko dobré :D
Zaľuby: posilňovanie, PC, hudba, filmy

Cvičeniu sa venujem približne 4 roky ale boli tam aj mierne prestávky kôli maturite a menším zdravotným problémom. V čase keď som začinal som mal približne 60kg a teraz sa moja váha pohybuje okolo 120kg ale tam je už aj dosť tuku :oops: . Od januára 2012 mám vpláne začať diétu a do leta z toho jedného veľkého kvádra spraviť zopár menších tehličiek :fitness: .
Nechodievam do žiadnych fitness centier ale ku kamarátovy do "posilky". Je slušne vybavená a dá sa tam všetko pekne odcviciť.
Čo sa týka suplementov tak skúšam hlavne proteíny a kreatíny. Môj najobľúbenejší proteín je Optimum 100% WHEY GOLD STANDARD a ako kreatín sa mi najviac pozdáva kre-alkalyn (odskúšané SCI-FIT a Aminostar). Odskúšaného toho mám aj viac ale tak toto je základ mojej suplementácie.
AAS a doping som ešte nikdy neskúšal ale do budúcnosti nevylučujem ich nasadenie.

.... a už ma nič nenapadá čo by som ešte osebe mohol povedať :)
Obrázok užívateľa
Kredenc
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Kredenc

Poslaťod KukoNr » Sob Dec 10, 2011 12:07 pm

Vitaj na fore :body:
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

Poslaťod Odin » Pon Dec 26, 2011 5:55 pm

vitam ta aj ja, dufam ze ti forum bude napomocne :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod miroVK » Pon Dec 26, 2011 7:02 pm

tak teda vitaj.. snad budes aktivny.. :)
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 2

Späť na Nový člen - Predstavte sa nám !

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk