Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Ili

Sekcia pre nových členov, tu sa predstavte a napíšte základné informácie o sebe ako vek, váha atď..

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Ili

Poslaťod ili » Str Mar 30, 2011 7:59 am

ahoj volam sa slavo mam :wink: 34 rokov. trosku praca trosku zavislost na pc-wow :D ma priskrtilo na 64 kg pri vyske asi 178cm, tak som sa konecne do toho pustil v novembri. zacal som sa stravovat a pravidelne makat zdasa ze ma chyta nova zavislost :D , vsetko by klapalo, dostal som sa uz na 73kg co ma tesi zial - uz z prace trpim golfovimi laktami co sa mi pri cviceni posunulo az na navstevy lekara a kortizonove injekcie. natrafil som pri hladani na vas a zdate sa fajn clovek sa tu vselico dozvie mozno aj o mojom probleme. dakujem za pekne forum a este raz vsetkych pozdravujem
ili
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Ili

Poslaťod Marshall » Str Mar 30, 2011 4:00 pm

vitaj:) a vela zdaru !
Obrázok užívateľa
Marshall
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Kredit: 1

Poslaťod Odin » Str Mar 30, 2011 4:29 pm

aj mi ta tu vitame , a drzime palce nech je tych problemov s laktami cim menej :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod KukoNr » Str Mar 30, 2011 10:26 pm

Taktiez ta tu vitam :body:
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Poslaťod ili » Štv Mar 31, 2011 9:36 am

dakujem za privitanie:) este sa pochvalim od novembra som pribral z 64 na 72-73kg,ruka z 34 na 38cm je tam aj ta voda ale bez toho to nejde. ku strave som si vypomohol s gainerom 7kg dojedam dalsi 6kg :D kvoli fyzickej praci som zvolil gainer na pre doplnenie energie, viac do to ho vrazat nemozem:/. ale ide to mam z toho radost. az na te lakte
ili
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Späť na Nový člen - Predstavte sa nám !

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk