Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

Gulfast

Sekcia pre nových členov, tu sa predstavte a napíšte základné informácie o sebe ako vek, váha atď..

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Gulfast

Poslaťod gulfast » Pon Nov 16, 2009 8:45 pm

caute.Takze co sa tyka mna zacal som cvicit asi ked som mal 15 mozno 16,viac menej preto ze mal dost nadvahu 8) ...zacalo ma to bavit viac ako som myslel a drzi ma to dodne,mam 21 a som spokojny...momentalne mam 81kg,mal som uz aj rovnych 90kg,ale to som si dopomohol vselicim.Za posledny rok som mal asi 3x take viac ako mesacne prestavky,proste praca nepusti,ale dnes som si opat kupil pernamentku a proste,idem na hard...je to prijemne vyuzivanie volneho casu,ked zrvona niesom s priatelkou :D
gulfast
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Gulfast

Poslaťod kexo » Pon Nov 16, 2009 8:51 pm

vitam ta tu na fore a nech sa ti dari
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod KukoNr » Pon Nov 16, 2009 8:56 pm

aj ja ta tu vitam :body:
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Odin » Pon Nov 16, 2009 9:09 pm

No vitam ta tu medzi nami a dufam, ze ti to cvicenie vydrzim cim najdlhsie :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod trancerider » Pon Nov 16, 2009 9:16 pm

tak vitaj medzi chlapmi :lol:
Obrázok
Obrázok
hearing the music is just like seeing the colors of trance and feeling the power of acid.
Obrázok užívateľa
trancerider
Moderátor
Moderátor

Poslaťod gulfast » Sob Dec 26, 2009 3:08 pm

:D diky za privitanie...
gulfast
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod gulfast » Štv Feb 03, 2011 10:33 pm

no konecne som sa dostal podlhej dobe na toto forum a takisto aj do fitka...od leta som to flakal kvoli praci v zahranici,ale teraz sa mi to vsetko pomenilo,takze chcem sa vratit minimalne tam kde som bol pred polrokom...s 94kg som schudol na 82,totalna katastrofa :roll: ale za posledny mesiac som pribral zo 3kg,zacal som zas do posilky chodit,tak snad to zase vydrzi co najdlhsie
gulfast
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Nový člen - Predstavte sa nám !

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk