Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého | Hardstreet Shop

3rasto3

Sekcia pre nových členov, tu sa predstavte a napíšte základné informácie o sebe ako vek, váha atď..

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

3rasto3

Poslaťod 3rasto3 » Ned Feb 27, 2011 12:50 am

Nazdarr. Volám sa Rasťo, mám 24 rokov, som z Humenného a cvičiť som začal asi pred necelým pol rokom. Keď som pracoval ešte v zahraničí mal som aký taký pohyb a 85 kg, vyzeral som fajn, lenže momentálne som bol nejaký ten čas bez práce tak som pribral a už sa blížim k metráku :D Momentálna váha 95 - 96. pohybuje sa to :) Dal som si záväzok, že do leta to bude pod 90 kg a môžno aj niečo vyrisujem :D Keďže ja som v strave vyberavý tak preto mám hlavne prácu kde sa hýbem a makám :) Som opak vegetariána :D ale snažím sa do svojho jedálnička dávať čo najmenej tuku a tých drístov čo mi z brucha robia bóju :) Takže mi držte palce :D
3rasto3
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: 3rasto3

Poslaťod KukoNr » Ned Feb 27, 2011 11:58 am

Vitaj na fore :body:
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Re: 3rasto3

Poslaťod hruskamara » Ned Feb 27, 2011 6:51 pm

vítej a držim palce
Obrázok užívateľa
hruskamara
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Späť na Nový člen - Predstavte sa nám !

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk