Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Dave Batista

Fotky na tému bodybuilding a fitness.

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Ste fanúšikom .....

Hlasovanie končí za Uto Mar 17, 2009 6:15 pm

Wrestling
4
33%
Box
4
33%
KickBox
4
33%

Celkom hlasov : 12

Poslaťod DanyDeadMan » Str Mar 25, 2009 9:49 pm

no tak sry ja za to nemosem ze mam blbu kalvesnicu a ono mi to pise a nepise xD ale budem si to radsej kotrolovat
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod Odin » Str Mar 25, 2009 9:54 pm

DanyDeadMan píše:no tak sry ja za to nemosem ze mam blbu kalvesnicu a ono mi to pise a nepise xD ale budem si to radsej kotrolovat

V tomto pripade mame na fore funkciu edit ,cize si svoj prispevok mozes aj upravit takze nie je problem :wink: Alebo najjednoduchsie je asi si to po sebe aspon ras precitat.
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

...

Poslaťod Filipo35 » Sob Apr 18, 2009 11:38 am

fuj steroidova šviňa :D otras tote zili na bicepsoch
Filipo35
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod DanyDeadMan » Sob Apr 18, 2009 7:18 pm

ze otras?
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

...

Poslaťod Filipo35 » Sob Apr 18, 2009 9:48 pm

si vsimni tie zily na bicepsoch...take pokrutene su od dlhodobeho uzivania steroidov
Filipo35
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod S_Star » Sob Apr 18, 2009 10:05 pm

Jo presne tie hrčky... :roll:
DanyDeadMan...ty sa kedy už trošku uvedomíš ? za každým príspevkom je tvoj príspevok ...vidno že doma nemáš fakt čo robiť....ak máš čas sedieť tu a písať somariny, tak radšej cvič...hoc aj drepy doma....kliky...sprav 50...veľa ? slaboch...50 da každý....dáš si 100 ... 100 ? to je nič... keď dáš 100 dáš aj 150, ak nie...tak si nič.... ( takýmto štýlom si to vravím ja...a ide to ;) ) skús takto..a nie to čo vystrájaš na fóre...
S_Star
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod oddo » Ned Apr 19, 2009 10:26 am

mno ako si to ty hovoris o tych klikov :D u mna by to vyzeralo asi tak : spravim 25 ? to spravi kazdy spravim 50 mno musim este vypotit 75 :D a potom vyzeram asi takto :oops: :D
Obrázok užívateľa
oddo
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod Violator » Sob Máj 02, 2009 9:50 pm

ambar kulturista musi zit preto aby jedol a ked to nevies pochopit tak s kulturistikou ani nezacinaj pokial nechces do konca zivota cvicit s 5 kilovimi vahami :D
inac batistu mam rad najlepsi vrestler :wink:
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod Marshall » Pon Jún 15, 2009 7:09 pm

to je fakt THE ANIMAL!okrem ineho ma paradne brucho :D
Obrázok užívateľa
Marshall
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Kredit: 1

Poslaťod DanyDeadMan » Pon Jún 15, 2009 8:21 pm

S_Star píše:Jo presne tie hrčky... :roll:
DanyDeadMan...ty sa kedy už trošku uvedomíš ? za každým príspevkom je tvoj príspevok ...vidno že doma nemáš fakt čo robiť....ak máš čas sedieť tu a písať somariny, tak radšej cvič...hoc aj drepy doma....kliky...sprav 50...veľa ? slaboch...50 dá každý....dáš si 100 ... 100 ? to je nič... keď dáš 100 dáš aj 150, ak nie...tak si nič.... ( takýmto štýlom si to vravím ja...a ide to ;) ) skús takto..a nie to čo vystrájaš na fóre...

Hahaha xD Hahaha :lol: neviem ako ty ty si asi Nonstop v posilke? ja neviem ako ty ale ja nie cvičím pravidelne a nevysedávam pri PC ako si to napísal ty ... nie všetci sú borci... niekto s borcom narodí niekomu padne do klina a iný sa borcami stanu
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod vz.92_EriK » Ned Aug 30, 2009 10:11 am

DanyDeadMan píše:Brr ja ked ho vidim tak mi normal adrenalin v krvy stupa xD ja ked pozeram jeho zapasi ja sa viem niekedy do toho tak v zit ze uz som niekolko krat musel nanovo zasevist boxovaci mech xD ja musim byt jak on teda nechcem byt jeho kopia ale ja si verím a kto si verí tak ten aj dokáže x) je tak? shaq ja si myslim ze 175cm 82 kg to sa da index tuku trosku viac ako by malo ale na tom sa pracuje ..... na biceps postupujem strasne rychlo teda celkovo ja si na vahu moc zvikam .... ale odbáčam od témz asi trošku

to iste zaživam ja ked pozeram videa Mirka Filipoviča CroCop ale ja ten mech mam stale a stale aj trenujem :D ... čo ma napada že tu pridem jeho fotky asi :?
Never Back Down ;)
Obrázok užívateľa
vz.92_EriK
Začiatočník
Začiatočník

Re: Dave Batista

Poslaťod Marshall » Sob Nov 21, 2009 6:33 pm

JEHO MIERY:Výška: 198 cm. Váha: 130 kg.A ona vazil este viac,ked bol kulturista ale ked chcel ist robit wrestling musel schudnut....
Obrázok užívateľa
Marshall
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Kredit: 1

Re: ...

Poslaťod shadow27 » Štv Dec 31, 2009 2:51 pm

Filipo35 píše:si vsimni tie zily na bicepsoch...take pokrutene su od dlhodobeho uzivania steroidov

To si kde vycital,ze od AS sa ti povykrucaju zili???? :shock: Akoto,ze potom hociktory sucastny profik,ktory sype AS ako lentilky maju zili na rukach ok?
Obrázok užívateľa
shadow27
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Predchádzajúci

Späť na Fotky kulturistov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk