Nitrix.sk |
Kreatin
|
Doplnky výživy |
Cviky |
Proteíny |
MuscleTech |
Scitec |
Gaspari |
Musclemaker
| Optimum Nutrition |
Dymatize |
BSN
|
Megabol |
Nutrex
Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope.
Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € »
| Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého
Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

DanyDeadMan píše:no tak sry ja za to nemosem ze mam blbu kalvesnicu a ono mi to pise a nepise xD ale budem si to radsej kotrolovat

S_Star píše:Jo presne tie hrčky...![]()
DanyDeadMan...ty sa kedy už trošku uvedomíš ? za každým príspevkom je tvoj príspevok ...vidno že doma nemáš fakt čo robiť....ak máš čas sedieť tu a písať somariny, tak radšej cvič...hoc aj drepy doma....kliky...sprav 50...veľa ? slaboch...50 dá každý....dáš si 100 ... 100 ? to je nič... keď dáš 100 dáš aj 150, ak nie...tak si nič.... ( takýmto štýlom si to vravím ja...a ide to) skús takto..a nie to čo vystrájaš na fóre...
neviem ako ty ty si asi Nonstop v posilke? ja neviem ako ty ale ja nie cvičím pravidelne a nevysedávam pri PC ako si to napísal ty ... nie všetci sú borci... niekto s borcom narodí niekomu padne do klina a iný sa borcami stanu
DanyDeadMan píše:Brr ja ked ho vidim tak mi normal adrenalin v krvy stupa xD ja ked pozeram jeho zapasi ja sa viem niekedy do toho tak v zit ze uz som niekolko krat musel nanovo zasevist boxovaci mech xD ja musim byt jak on teda nechcem byt jeho kopia ale ja si verím a kto si verí tak ten aj dokáže x) je tak? shaq ja si myslim ze 175cm 82 kg to sa da index tuku trosku viac ako by malo ale na tom sa pracuje ..... na biceps postupujem strasne rychlo teda celkovo ja si na vahu moc zvikam .... ale odbáčam od témz asi trošku

Filipo35 píše:si vsimni tie zily na bicepsoch...take pokrutene su od dlhodobeho uzivania steroidov

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete