Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Adam Cibuľa

Fotky na tému bodybuilding a fitness.

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Re:

Poslaťod Marciano » Str Okt 13, 2010 1:24 pm

energi21 píše:ja si myslim ze na Slovensku je malo ocenena kulturistyka peniaze sa len vrazaju do buzerantskych futbalistov a tak podobne,inac o Cibulovi pre chlast predal aj svoje pohare co povyhraval...

to je pravda len futbalisti a hokejisti....krivé nohy s veľkými taškami
„Héj kamoš, strácaš napumpovanie !“

Na každého doliehajú problémi, keď prichádzajú drepy!!!
Obrázok užívateľa
Marciano
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re:

Poslaťod Marshall » Pon Dec 13, 2010 11:54 am

miroVK píše:TU mate cibulu v zabavnej relacii...
Nieje az taky bombový ako sa o nom rozprava... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=qDG4RD2m ... re=related

miroVK dik za ten link,tak dobre som sa z chuti nezasmial... :DDDDDDDDDDD
Obrázok užívateľa
Marshall
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Kredit: 1

Re: Re:

Poslaťod Marshall » Pon Dec 13, 2010 12:01 pm

Marciano píše:
energi21 píše:ja si myslim ze na Slovensku je malo ocenena kulturistyka peniaze sa len vrazaju do buzerantskych futbalistov a tak podobne,inac o Cibulovi pre chlast predal aj svoje pohare co povyhraval...

to je pravda len futbalisti a hokejisti....krivé nohy s veľkými taškami

to som uz vela razy pocul,ze kulturistika je nedocenena....peniaze sa vrazaju fakt hlavne do futbalu a hokeju...na slovensku je vela talentov z roznych sportov....vratane kulturistiky....bohuzial,je to tak

napr. kamos robi skialpinizmus...maka na sebe tvrdo a ,ked ide niekde na sutaz(co je dost zriedkavo)tak najvyssia vyhra su nejake vodotesne hodinky,rukavice,topanky na lezenie a take...ziadna financna hotovost...cize motivacia slaba...
Obrázok užívateľa
Marshall
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Kredit: 1

Predchádzajúci

Späť na Fotky kulturistov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk