Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Sacharidové vlny - Jedálniček na chudnutie

Suplementy u nás a vo svete .

Moderátori: Sabre, motaba, ghost, KukoNr

Sacharidové vlny - Jedálniček na chudnutie

Poslaťod KukoNr » Štv Jan 15, 2009 6:49 pm

Sacharidové vlny

Sacharidové vlny je asi tá najpoužívanejšia diéta v kulturistike.Sú ľudia, ktorí za jej pomoci zhodili i 20kg v priebehu 8mich týždňov, ajtak je však vhodná i pre normálnych ľudí. Táto diéta je odvodená zo superkompenzačnej diéty, ktorá bola určená na naplnenie svalov pred súťažou. Princíp jej účinnosti spočíva v tom, že znížite prísun sacharidov podľa denného rozpisu, príjem tukov znížite na minimum a zvýšite príjem bielkovín. A aj preto, že znížite celkový príjem potravy, organizmus funguje naďalej na plné obrátky a tuky sa spaľujú.
Na rozdiel od CKD pri tejto diéte nieje až tak potrebná anaeróbna aktivita, ale trénovať by ste mali tak, aspoň párkrát v týždni na rotopede. Po skončení tejto diéty neuvidíte až tak veľký jojo efekt ako pri CKD.

- Prvý spôsob:

Približný jedálničok :

1. deň - 280g sacharidov
1. 6 ks vajec (6 bielkov + 2 žĺtky) + 90g vločiek + 0.5l 0.5% mlieka
2. 100g kuracích pŕs + 100g ryže naturál
3. 150g kuracích pŕs + 100g ryže naturál+zelenina
4. proteín
5. 150g kuracích pŕs + 100g ryže+zelenina
6. tvaroh(1dcl 0.5% mlieka)

2. deň-210g sacharidov
1. 6 ks vajec (6 bielkov + 2 žĺtky) + 50g vločiek + 0.5l 0.5% mlieka
2. 100g kuracích pŕs + 75g ryže naturál
3. 150g kuracích pŕs + 75g ryže naturál +zelenina
4. proteín
5. 150g kuracích pŕs + 75g ryže+zelenina

3. den-140g sacharidov
1. 6 ks vajec (6 bielkov + 2 žĺtky) + 50g vločiek + 0.5l 0.5% mlieka
2. 100g kuracích pŕs + 50g ryže naturál
3. 200g kuracích pŕs + 50g ryže naturál + zelenina
4. dvojitý proteín
5. 150g kuracích pŕs + 50g ryže naturál + zelenina

4. den-140g sacharidov

5. den-100g sacharidov
1. 6 ks vajec (6 bielkov + 2 žĺtky) + 3dcl 0.5% mlieka + zelenina
2. 100g kuracích pŕs + zelenina
3. 200g kuracích pŕs + 70g ryže naturál
4. dvojitý proteín
5. 150g kuracích pŕs + 70g ryže

6.den-100g sacharidov

7.den-280g sacharidov

- Druhý spôsob:

Nenarába s vážením stravy ako v prvej verzii, ale vážením seba sama, a to doslovne kedykoľvek a kdekoľvek proste stále. Bezpodmienečne však hneď ráno, bez šiat po vstaní z postele.
Filozofia je v podstate tá istá len s tým rozdielom, že od pondelka do piatka znížite prísun sacharidov na minimum (približne rovnaké množstvo sacharidov cca 250 g).
Každý deň sledujete svoju hmotnosť - stanovíte si rýchlosť úbytku telesnej hmotnosti napr. 100 g denne, a toto sa snažíte dodržať.
Ak ráno zistíte, že ste neklesli zmeníte stravu v smere zníženia sacharidov, ak bol úbytok vyšší, tak predošlý deň opakujete alebo si doprajete viac sacharidov. V sobotu, prípadne aj v nedeľu si doprajete normálne jedlo (400-500 g).

(zdroj:internet)
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Sacharidové vlny - Jedálniček na chudnutie

Poslaťod Y0G1 » Str Dec 16, 2009 5:48 pm

Ahojte dufam ze sa smiem vyjadrit osobne ja nwm aj ta ckd aj tato dieta nwm proste mne to smrdi ale ako pises jojo ekeft ale ked budem jest dajme tomu spravne a zdravo a zhodim potom ten jojo efekt by nemal byt nie? ked som si na to zvykol uz by som sa nemal prezierat

Inak co sa tyka podla mna raz za mesiac/dva ked si das nejaky ten rizek alebo hambac sa ti nemoze nic extra stat ci sa mylim? ci toto su skor diety pre sportovcov na Mr.Olympiu a podobne sutaze?
:|
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Str Dec 16, 2009 10:40 pm

pri dietovani ide hlavne o prijem cukru v strave. Maso ma 0% sacharidov.Teda pokial viem. Teda to,ze si das reznik ti neuskodi. Mozes ho davat kazdy den a nebude problem.Ale pokial k nemu budes jest 1 kg zemiakov,tak to uz problem bude ;) . Celkovo nevime co ti na tych dietach smrdi...
Este ti to vysvetlim trosku inak. Stravou prijimas cukor. Cukor je energia ktoru spalujes. Ked ho ale nespalis,tak sa ti uklada ako tuk. Jednoduche... Pri tejto diete je nutne jest menej cukru,aby sa ti ziaden neukladal a tiez aby telo bolo nutene cerpat ziviny z tukov a zial aj zo svalov. takto sa chudne...
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 2

Poslaťod Odin » Str Dec 16, 2009 11:17 pm

Miro to velmi jednoducho a hlavne vystizne vysvetlil :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod Y0G1 » Štv Dec 17, 2009 11:16 pm

miro diky jasne chapem len pochop som novy v cviceni a citam citam citam tak ma ber s rezervu no inak dalo by sa povedat ze pri tejto diete by som hladny nemal byt nie? pretoze ak viem hlad je to ked ma clovek malo kvalitnych bielkovin a nie to kolko zozere sacharidov takze+neviem ci pri tejto alebo pri ckd neni ze vedlajsie ucinky moze sa stat ze budete trocha spomaleny ale nwm ci je to tato alebo ta druha dik za info
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Pia Dec 18, 2009 10:44 am

takto bratu.. hladny velmi nebudes.. budes jest viac masa a vdaka tomu budes stale najedeny. hlavne ak si to budes davat 6 krat denne. no ide to dost do penazi. ja som predcasom takto potiahol dva tyzdne a nejak hladny som nebol. len som nemal energiu kvoli nedostatku cukru. teda som bol viac unaveny a tie max vykony co som daval v telocvicni sa stratili. teda rataj s tymto.. tento jedalnicek co tu je,je len orientacny. je to myslim robene na cvicenca nad 100 kg. Ty si musis jedlanicek zostavit podla seba a podla svojej vahy. Ale potom tu hranicu sacharidov musis dodrzat. to je nutne!

Ináč v pohode. Ja sa na teba nehnevam a beriem ta z rezervou ;) tak sa neboj nedostanes po zadku :D
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod Y0G1 » Pia Dec 18, 2009 2:36 pm

hehe dikes miro za rady fakt ten jedalnicek si upravovat nemusim vaha je na ten jedalnicek,jn tie penaze ale to sa nejako da len ma zaujima jedna vec nwm ako ty ale ked pracujem 6x denne to jest v praci sa to tak neda a vobec nwm ako by som to riesil ak ma rozumies predsa kazde dve hodiny ci tri zrat a odbiehat od prace popripade pocas nej nwm ci by sa to zamestnavatelovi pacilo :D a inak dik ze ma nezbijes xD
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Sob Dec 19, 2009 12:18 pm

no to su prave tie situacie na ktore su urcene doplnky vyzivy... teda ked nestihas jest,tak pit ti musia dovolit... zozen si napriklad nejaky 90% protein a to budes davat do seba ked nebudes stihat jest.... aspon kazde 2 hodiny. inapomoc v tomto nieje... samozrejme kupuj protein co ma najnizsi obsah sacharidov...
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod Y0G1 » Sob Dec 19, 2009 4:52 pm

no jasne ale teraz som dostal take menie doporucenie co vravis na meta diet shake? nwm ci ti to nieco hovori
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Sob Dec 19, 2009 7:06 pm

nizky obsah bielkovin a vysoky obsah sacharidov...
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod Y0G1 » Sob Dec 19, 2009 8:13 pm

no to je nahrada jedla cize napr ranajky alebo vecera takze asi tak
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Uto Dec 22, 2009 12:53 am

ja viem co to je.. ale ty praveze pri vlnach potrebujes nieco co ma opacny obsah,teda vysoky obsah bielkovin a nizky obsah sacharidov..
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod Y0G1 » Str Dec 23, 2009 2:57 pm

hej hej lenze ja teraz na tie vlny nemam peniaze tak som si myslel ze by som to skusil vykompenzovat co myslis?
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Str Dec 23, 2009 5:33 pm

no tak sa nepustaj do vln a trosku nasetri.. ;)
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod Y0G1 » Str Dec 23, 2009 6:07 pm

ok dohodnute len tie vecery ked chytim hlad nwm jak riesit ale nasetrim a pak by sme mohli pokecat jesi nebude vadit
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Ďalší

Späť na Doplnky výživy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk