Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Doplnky na báze Nitrix-Oxide (N.O.)

Suplementy u nás a vo svete .

Moderátori: Sabre, motaba, ghost, KukoNr

Re: Doplnky na báze Nitrix-Oxide (N.O.)

Poslaťod KukoNr » Ned Jan 30, 2011 10:22 pm

4brokenwings píše:dik za radu.hot blood som uz mal a bol fakt dobry.tyzden.po tyzdni som nepocitoval absolutne ziaden ucinok.neviem mozno som mal zvysit davku.no-explode mam teraz doma.zatial som ho uzil iba dvakrat.predvcerom a vcera.ale nic.nula bodov :( asi sa vratim k hot bloodu a zvysim davku ked prestane frcat.mimochodom..kolko davok je v tom 820 gramovom hot bloode?

V tom 820 g hot bloode je 41 davok
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod Odin » Uto Feb 01, 2011 9:57 am

4brokenwings píše:dik za radu.hot blood som uz mal a bol fakt dobry.tyzden.po tyzdni som nepocitoval absolutne ziaden ucinok.neviem mozno som mal zvysit davku.no-explode mam teraz doma.zatial som ho uzil iba dvakrat.predvcerom a vcera.ale nic.nula bodov :( asi sa vratim k hot bloodu a zvysim davku ked prestane frcat.mimochodom..kolko davok je v tom 820 gramovom hot bloode?

vies vobec co pises ? no-xplode si necitil a a ani hotblood a chces si kupit nitrix a myslis si ze budes daco citit ? Nesranduj...ved si pozri poriadne zlozenie nitrixu a napr. no-xplode
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod Odin » Pon Feb 07, 2011 4:23 pm

Nuz je priam zarazajuce koko nekvalifikovanych ludi sa pusta do predaja suplementov, ak by predavacka aspon trochu videla do problemu tak by ihned kazdeho zakaznika na nieco upozornila...no aj zakaznik ktory si kupuje takychto suplementov by mal byt obotznameny hlavne s davkovanim a pripadnym inym odporucanim, co zrejme si asi nebol a preto pises taketo hluposti :!:

Vo vlastnom zaujem si dokladne pred kupovu prestuduj o tom doplnku cim najviac a hlavne sa porad s niekym skusenym nez to zacnes uzivat ! Uz som to tu na fore niekde pisal staci hladat ohladne toho NO-xplode
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod adriansniper » Pia Sep 02, 2011 9:28 am

Zdravím podla vás je dobrá kombinácia Biosterol + Testrosterol 250 z Nitrix AVPT ? popripade z naNO Vapor vdaka za odpoved
:hell: :body: :fitness: :roll:
adriansniper
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod baja1 » Pia Okt 14, 2011 10:24 am

Zdravím,

já mám velice dobré zkušenosti s Nano Vapor. V kombinaci s protejnem hodne slušné výsledky.
baja1
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Predchádzajúci

Späť na Doplnky výživy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk