Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Energetické nápoje, a iné drinky

Suplementy u nás a vo svete .

Moderátori: Sabre, motaba, ghost, KukoNr

Poslaťod oddo » Štv Mar 19, 2009 9:20 pm

jj to v praskovej forme sa chystame kupit s bratrancom on sa stym obchodnikom dobre pozna a vie poradit ale nwm presny nazov toho vyrohku a potom este tiez v praskovej forne ale protein ci coto je to tak pol na pol aj na priberanie aj na svalovu hmotu on nam ho odporucal lebo ze este rastieme tak kustik pribrat neuskodi
Obrázok užívateľa
oddo
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod SNOW_BEAR » Uto Júl 21, 2009 10:54 pm

ja som kupil za 10ecok na zaciatok sak pre zaciatocnyka mi bohate staci mozno aj pre pokrocileho prichuti jahodka :lol:
SNOW_BEAR
Začiatočník
Začiatočník

Re: Energetické népoje, a iné drinky

Poslaťod KingRing » Ned Okt 24, 2010 7:37 pm

Chcem sa spytať či ma zmysel brať samotny Animal pak, lebo chcem niečo do silovky ???? :pepsi:
"Mam svoj plán, v ňom zakladam, som panom sebe sam"
"Staram sa o svoje, jebem na tvoje"
Obrázok
Obrázok užívateľa
KingRing
Začiatočník
Začiatočník

Re: Energetické népoje, a iné drinky

Poslaťod Sabre » Ned Okt 24, 2010 8:13 pm

KingRing píše:Chcem sa spytať či ma zmysel brať samotny Animal pak, lebo chcem niečo do silovky ???? :pepsi:

Idealne je to kombinovat.. Ja som to bral s animal pumpom a slapalo to perfektne
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Re: Energetické nápoje, a iné drinky

Poslaťod Y0G1 » Pon Okt 25, 2010 8:26 pm

ked si to tak vezmete tak celkovo ako voda z vodovodu nema ziadne tkzv doplnky pre cloveka? ja osobne tieto napoje nekupujem a vzdy pijem len cistu vodu a uplne v pohode takze myslim si ze sa to da aj bez tychto doplnkov :wink:
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Sob Nov 20, 2010 8:34 pm

Volakedy som pil mlieko,len to bolo hrozne hned ma tyka chytala, teraz len pred a po treningu ale az po hodine, cez pijem mineralku ochutenu alebo ionták.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod daemon » Pon Nov 22, 2010 9:47 pm

Niekde som čítal ,že káva ma velice dobrý učinok pre tých ktory ju pravidelne nepijú ,pred velkým výkonom (napr. súťaž).Máte s tým nejaké skúsenosti ?
“The only way to be a champion is by going through these forced reps and the torture and pain. That’s why I call it the torture routine. Because its like forced torture. Torturing my body. What helps me is to think of this pain as pleasure. Pain makes me grow. Growing is what I want. Therefore for me, pain is pleasure. And so when I experience pain I’m in heaven. It’s great.”
-Arnold
Obrázok užívateľa
daemon
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Alexx » Pon Nov 22, 2010 9:57 pm

ja som si minule dal pred treningom kavu a mal som ako keby viac energie
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

Poslaťod Leonidas » Uto Nov 23, 2010 8:34 pm

ja kávu nepijem ale chcem ju vyskúšať pred tréningom keď budem mať "ťažké váhy" ...a ešte +vit.C 1000, ale to skôr kvôli dobrému pocitu na srdci
Obrázok užívateľa
Leonidas
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 7

Poslaťod bobkuuu » Pia Dec 23, 2011 2:37 pm

chlapci skúšal som Brutal nova,attack od SN, muscle serum FA, a napokon Napalm xtreme orange 30 min. pred cvičením a nie a nie prestať cvičiť :hell: véééééľa energie a aj chuťovo najlepší z nich :lol:
bobkuuu
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 3

Poslaťod Odin » Pia Dec 23, 2011 5:49 pm

mozno to nepatri priamo sme do energie ale predsa len paisem, ak chcete zazit naozaj neuveritelny pocit z treningu, o sile ani nehovorim skuste jednoznacne http://doplnky-fitness.sk/hemo-rage-ultra-concentrate :!:

podla mna doteraz najsilnejsie co som kedy skusal co sa tyka stimulantov
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod miroVK » Pia Jan 13, 2012 6:02 pm

co to do prdele je? BAN?
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 2

Predchádzajúci

Späť na Doplnky výživy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk