Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Zije to tu?

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Zije to tu?

Poslaťod miroVK » Pon Aug 01, 2011 11:15 am

Zijete este vôbec niekto? :D :D
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 2

E-shop s doplnkami vivy

Re: Zije to tu?

Poslaťod Odin » Pon Aug 01, 2011 5:56 pm

zijeme , len ludia aj sem chodia ale neprispievaju uz tolko ako inokedy, nevieme preco ale
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod miroVK » Uto Aug 02, 2011 11:46 am

Zvlastne... Asi preto,ze su uz zodpovedane vsetky otazky :D
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod afa » Sob Aug 06, 2011 12:20 pm

miro mas pravdu asi za to,treba nieco vymysliet povacsinou sutaze ozivia forum skuste nejaku vymysliet.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

Poslaťod Odin » Sob Aug 06, 2011 2:11 pm

dak skuste dat navrh, ceny do sutaze venujeme cize bude o co sutazit :lol:
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod afa » Sob Aug 06, 2011 9:32 pm

stretnut sa a dat si zapas vo volnom style :D teda ultimate fighting tak sutaze sa daju,jasne napr. kto najviac da na bench press,alebo na drep ale tak su tu rozny ludia a tak tim padom by bol/boli jasni vitazi a su tu taky co sypu a co nie a atd. vela pre a proti dat nejaku sutaz no ten zapas by nebolo na skodu:D
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Sob Aug 06, 2011 11:03 pm

poprosim nieco realne a nieco duchaplnejsie ako bitky...toto je hlavne diskusia o kulturistike a silovych sportoch a doplnkovej vyzive, takze nieco z tejto oblasti
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod afa » Štv Aug 11, 2011 3:25 pm

tak bitky vies tam nejde len o bitku ,ale tak sorry bracho.no vies takto to je tazko lebo kazdy ma inu vahu a niekto bere steroidy a ked by som sa ja mal napr. porovnat stebou by bola sutaz v bench presse tak neviem ako by som zvladol zdvihnut tolko co ty.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Štv Aug 11, 2011 3:35 pm

no nebo jja nedavam na bench vela ja nie som powerlifter, korene mam skor kulturisticke nez silove :)
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod afa » Štv Aug 11, 2011 4:07 pm

no ja ani jedno ani druhe:) ja som nemal nikoho v rodine kto take daco robil napr. otca alebo brata alebo stryka,vsetci fajcia a piju takze som sam a ty mas dakoho takeho?a inak ty vravis ked som zabrdol o bitkach ze nieco zmyslu plnejsie, tie bitky to je teraz v kurze ako mma ufc k1 vies,lebo aj to ma troska z polocne z kulturistikou napr. kukni co som dal do sekcie fotky kulturistov to su zapasnici ale tela maju fakt ppc. a popri tom musia trenovat styl boja a keby ste rozsirili forum o to,tak podla mna by to tu mohlo troska ozivit viem ze tu je sekcia bojove sporty ale tak to co ja viem,akoze ty si pan tvoje to je takze no a som zvedavy aku mas vahu vysku a kolko das na bench press a kolko cvicis a ake suplementy davas..:)dakujem.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod miroVK » Štv Aug 11, 2011 5:20 pm

jeziiis chces spravodlivejsiu sutaz v benche? tak nech sa sutazi zo 60% vahou tvojej hmotnosti a kto to viackrat da... a nebudes smutny,ze nedas tolko co Odin napriklad...

Este to vysvetlim ak to nahodou niekto nepochopil.

Teda ked vazis 100 kg tak opakovania budes robit zo 60 kg... :D
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod afa » Štv Aug 11, 2011 9:00 pm

ja som neni smutny:)ja len vravim ja som zaciatocnik oproti vam a mna skor bavia bojove sporty,ale vsak aj ty vymysli nieco zmysluplne
afa
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk