Dovoľte mi aby som Vám predstavil súťaž o zaujímavé ceny. Ceny do súťaže venoval e-shop s doplnkami výživy http://www.shop.rockgym.sk. Ide zima, čiže dáky suplementík navyše sa každému z Vás určite zíde. Ak sa táto súťaž ujme možno časom pribudne aj ďalšia. Do súťaže sa môže zapojiť každý registrovaný užívateľ na fóre !
O čo pôjde ?
Pôjde o to spraviť čím najväčší počet platných zhybov na hrazde nadhmatom. Znie to pomerne jednoducho ale je len na vás ako sa s tým kto popasuje a ako kto zvládne techniku.
Dôležité je aby boli ruky v počiatočnej (spodnej) fáze vystreté (neuznávajú sa žiadne poskoky a ani dvíhanie nôh a podobné veci). Tu je ukážka správnej techniky.

Ako sa zapojiť do súťaže ?
Ako už bolo spomenuté súťaže sa môže zúčastniť každý registrovaný užívateľ na fóre rockgym.sk. Stačí ak pošlete svoje video ako robíte zhyby na rockgymsk@gmail.com alebo video upnete niekde na free server a pošlete mi odkaz v súkromnej správe. Prosím nedávajte videá sem do tej to témy, ja ich neskôr uverejním ak bude po súťaži. Uzávierka súťaže bude 1.decembra 2009 o 23:00 dovtedy môžete posielať vaše videá. Uznajú sa len tie videá na ktorých je vidno celú vašu postavu pri vykonávaní cviku, takto sa predíde rôznym špekuláciam.
O čo sa vlastne hrá ?
1. cena
Super Mass 1800g Peak, vrecúško, príchuť čokoláda

2. cena
šejker

Ešte raz upozorňujem, že videá posielajte buď mne (Odin) alebo KukoNr !
Tak prajem všetkým zúčastneným veľa šťastia a tešíme sa na Vaše videá !
Začiatok súťaže je oddnes !
S pozdravom Odin