afa píše:Paci velmi, su tu myslim si velmi prijemny ludia ale ako vsade su aj vynimky ako som cital najma ten tunder neviem dalej, videl som ako zabrdal, mohol by sa skludnit.
Myslim ze uz sa skludnil resp pomalinky sa to unho zlepsuje..
Nitrix.sk |
Kreatin
|
Doplnky výživy |
Cviky |
Proteíny |
MuscleTech |
Scitec |
Gaspari |
Musclemaker
| Optimum Nutrition |
Dymatize |
BSN
|
Megabol |
Nutrex
Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope.
Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € »
| Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého
Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr
afa píše:Paci velmi, su tu myslim si velmi prijemny ludia ale ako vsade su aj vynimky ako som cital najma ten tunder neviem dalej, videl som ako zabrdal, mohol by sa skludnit.
Sabre píše:afa píše:Paci velmi, su tu myslim si velmi prijemny ludia ale ako vsade su aj vynimky ako som cital najma ten tunder neviem dalej, videl som ako zabrdal, mohol by sa skludnit.

afa píše:Sabre píše:afa píše:Paci velmi, su tu myslim si velmi prijemny ludia ale ako vsade su aj vynimky ako som cital najma ten tunder neviem dalej, videl som ako zabrdal, mohol by sa skludnit.
Mne je jedno, ja ho v zivote nestretnem a ani nic, ale vydel som ze tu hra tvrdasa, ano na niektorych to plati,ze zdvihne neviem kolko sto kilov, ale v hlave nasrate.Len aby potom ho nejaky 60-70 chlapec nezrazil k zemi a kazdy by sa mu smial.To vse a ospravedlnujem sa za niektore slova, ale tak to citim ja.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia
Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete