Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

strie

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

strie

Poslaťod afa » Štv Sep 29, 2011 6:32 pm

chlapci caute neviem pisal som o tom ze mam strie no dneska som siel na tyc zdvihat sa a spravil som par zdvihov nad hmat a potom pod hmat a vtedy ma zacala bolet ruka kde mam strie na lavej ruke a teraz to strasne ma boli fakt uz akoze neviem dost zle to vyzera nemoze sa mi nieco stat? aj ked to mama videla tak ze stymto mam ist zajtra doktorke ale tak ja sa bojim kurnik ja nechcem prestat cvicit.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: strie

Poslaťod ivan34 » Štv Sep 29, 2011 6:43 pm

afa píše:chlapci caute neviem pisal som o tom ze mam strie no dneska som siel na tyc zdvihat sa a spravil som par zdvihov nad hmat a potom pod hmat a vtedy ma zacala bolet ruka kde mam strie na lavej ruke a teraz to strasne ma boli fakt uz akoze neviem dost zle to vyzera nemoze sa mi nieco stat? aj ked to mama videla tak ze stymto mam ist zajtra doktorke ale tak ja sa bojim kurnik ja nechcem prestat cvicit.

Čau, skúšal si nejaký poriadny mastný krém?
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Štv Sep 29, 2011 7:28 pm

na strie odporucame ako prevenciu vitamin E http://shop.rockgym.sk/vitaminy-mineral ... l?cPath=31
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod afa » Uto Okt 04, 2011 6:52 pm

dobre nakoniec som si kupil od eucerinu nejake gel ci co,co aj pre tehotne zeny a atd.prepacte ze som sa opakoval a aj vy ste sa opakovali ale bol som zufali a tak sorry mastny krem?ako to myslis ivan?a dakujem odin :)
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ivan34 » Uto Okt 04, 2011 8:19 pm

afa píše:dobre nakoniec som si kupil od eucerinu nejake gel ci co,co aj pre tehotne zeny a atd.prepacte ze som sa opakoval a aj vy ste sa opakovali ale bol som zufali a tak sorry mastny krem?ako to myslis ivan?a dakujem odin :)

Ahoj, mne vždy pomohol na strie obyčajný krém, indulona, alebo nivea v takej modrej plechovke. Strie nikdy nezmiznú, ale takto ma to aspoň nebolí, lebo koža sa tak nenaťahuje ako žuvačka keď je nakrémovaná na kritických miestach , kde mám strie...
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Uto Okt 04, 2011 9:43 pm

chapem,no bracho moj ja som si kupil ten gel alebo co od firmy eucerin co som spominal a akoze ze redugcia stríí a take no ked som kukol na obal toho a tam ukazala pred a potom tak strie tam nemal ten clovek ale vies obrazok je obrazok ale ty vravis nikdy nezmiznu noo ja ich mam fakt dost a zmiznu len treba vela zaplatit je taka chirurgicka klinika na slovensku ktora to spravi neviem kolko sedeni a zmiznu uplne ale vyjde ta to hrozne draho takze ak budu peniaze nad tym uvazujem ale to je to kamo ze vies ja som bol vzdy chudy a zrazu som pribral cez dvadcat kg a akoze na svoju vysku mam dost velku vahu si myslim a vies kym budu peniaze dajme tomu na novy rok tak dovtedy chapes chcem nabrat este nejakych pat kil a potom ked naberem no neviem bojim sa ze ci to nezacne krvacat alebo daco a ktomu este bojove umenie a tam vies kontakt a ked ma nahodou nieco buchnu do strii tak som v p.dost na hovno su tieto strie fakt.a ja ich mam aj na stehnach trocha no na zadku boze lebo som dost pribral na zadku a terza mam zadok jak 100 kilova cernoska
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Uto Okt 04, 2011 9:51 pm

este otazka ivan ze mozu zacat krvacat strie?ak hej tak radsej ani nepis nic lebo sa poserem strachom :D
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ivan34 » Str Okt 05, 2011 11:36 am

afa píše:este otazka ivan ze mozu zacat krvacat strie?ak hej tak radsej ani nepis nic lebo sa poserem strachom :D

Ahoj priatelu, mne sa to za 20 rokov cvičenia nestalo a ani som o tom nepočul, ale všetko je možné. Myslím si,že kebyže sú strie stále suché a nekrémované, tak možno by aj krvácali, ťažko povedať...
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Str Okt 05, 2011 9:40 pm

chapem to uz dvadcat rokov cvicis?a aj nejake sutaze si mal ci len pre seba?
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Str Okt 05, 2011 9:45 pm

lebo ja cez tri roky uz sa venujem bojovym umeniam alebo cviceniu zacinalo to doma a tak vies jak..dve jednorucky a hrazda a vzdy kukam videa mma a take ze raz tam musim bit a ty kks uz pomali dvadcat rokov mam a stale sa neposuvam tu na slovensku sa to vobec neoplati nieco robit fakt toto je stoka obycajna su tu majstri sveta a atd.ale napr. kto tu nieco dosiahol?napr. v kulturistike teraz najvacsi uspech 4 na mr.olympia nejaky horvath a bojove umenia kto bojoval v japonsku v amerike?nikto a taky su aj tu niektory treneri trenuju este kratsie ako ja spravia si kurz pod nejakou asociaciou a trenuju thai box kickbox box a neprofesionalne.toto ma ide srat.ze jedinu sancu mam ist do ameriky alebo tak do zahranicia ale tam treba velke penaze.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ivan34 » Štv Okt 06, 2011 7:41 am

Ja som začal v 14 cvičiť, teraz mám 34, 20 rokov cvičím...Máš pravdu, súhlasím s tebou, vela vecí je na Slovensku na hovno...Ja cvičím pre seba, na súťaži som nikdy nebol...ani sa nechystám súťažiť.
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Štv Okt 06, 2011 10:28 pm

vies mi povedat tvoju vahu vysku a nejake mieri a kolko das napr. na bench
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ivan34 » Sob Okt 08, 2011 10:23 am

afa píše:vies mi povedat tvoju vahu vysku a nejake mieri a kolko das napr. na bench

Hmotnosť mám teraz 98 kg, Lýtka 48 cm, Stehná 69cm, Hrudník 135cm, Ruky 49cm, Pás 91cm. Včera som cvičil cecky a na benchi som cvičil série so 140 kg.
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Sob Okt 08, 2011 9:56 pm

fuha to su teda mieri,ja vôbec si nemeriam lytka ani stehna len viem vahu vysku a kolko dam na bench tak vyska 173 vaha 93 na bench dam 110 kg a nikdy si neobluboval nejake bojove umenia?dufam ze nevadi ze sa pytam a dakujem.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ivan34 » Ned Okt 09, 2011 10:22 am

afa píše:fuha to su teda mieri,ja vôbec si nemeriam lytka ani stehna len viem vahu vysku a kolko dam na bench tak vyska 173 vaha 93 na bench dam 110 kg a nikdy si neobluboval nejake bojove umenia?dufam ze nevadi ze sa pytam a dakujem.

V pohode, šak na fóre sme, aby sme kecali...10 rokov som robil karate od 6 rokov do 16.
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Ďalší

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk