Nitrix.sk |
Kreatin
|
Doplnky výživy |
Cviky |
Proteíny |
MuscleTech |
Scitec |
Gaspari |
Musclemaker
| Optimum Nutrition |
Dymatize |
BSN
|
Megabol |
Nutrex
Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope.
Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € »
| Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého
Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

afa píše:chlapci caute neviem pisal som o tom ze mam strie no dneska som siel na tyc zdvihat sa a spravil som par zdvihov nad hmat a potom pod hmat a vtedy ma zacala bolet ruka kde mam strie na lavej ruke a teraz to strasne ma boli fakt uz akoze neviem dost zle to vyzera nemoze sa mi nieco stat? aj ked to mama videla tak ze stymto mam ist zajtra doktorke ale tak ja sa bojim kurnik ja nechcem prestat cvicit.

afa píše:dobre nakoniec som si kupil od eucerinu nejake gel ci co,co aj pre tehotne zeny a atd.prepacte ze som sa opakoval a aj vy ste sa opakovali ale bol som zufali a tak sorry mastny krem?ako to myslis ivan?a dakujem odin

afa píše:este otazka ivan ze mozu zacat krvacat strie?ak hej tak radsej ani nepis nic lebo sa poserem strachom

afa píše:vies mi povedat tvoju vahu vysku a nejake mieri a kolko das napr. na bench

afa píše:fuha to su teda mieri,ja vôbec si nemeriam lytka ani stehna len viem vahu vysku a kolko dam na bench tak vyska 173 vaha 93 na bench dam 110 kg a nikdy si neobluboval nejake bojove umenia?dufam ze nevadi ze sa pytam a dakujem.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia
Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete