Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

strie

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Re: strie

Poslaťod afa » Pon Okt 10, 2011 9:40 am

karate?ake?10?to uz musis mat asi aj cierny pas aspon 1 dan či?ja by som chcel skusit co je v nitre brasilske jiu jitsu a ešte wrestling ale to neviem kde je,lebo by som chcel neskor za dva ŕoky íst do klietky vies mma.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod ivan34 » Pon Okt 10, 2011 1:50 pm

afa píše:karate?ake?10?to uz musis mat asi aj cierny pas aspon 1 dan či?ja by som chcel skusit co je v nitre brasilske jiu jitsu a ešte wrestling ale to neviem kde je,lebo by som chcel neskor za dva ŕoky íst do klietky vies mma.

Skončil som s hnedým opaskom a to bolo klasické karate a jedným z mojich trénerov bol pán Liška. Klietka je brutal, ale keď to chceš skúsiť, tak prečo nie...
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Pon Okt 10, 2011 7:39 pm

no chcem, len čo ja viem nemam taku bradu akú by som chcel ale zas mám výhodu tkz. ko power,hnedý no rešpekt a inak aké suplementy bereš?
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ivan34 » Pon Okt 10, 2011 8:09 pm

afa píše:no chcem, len čo ja viem nemam taku bradu akú by som chcel ale zas mám výhodu tkz. ko power,hnedý no rešpekt a inak aké suplementy bereš?

KO power predpokladám, že znamená, že rád a úspešne posielaš ludí bozkávať dlážku...Zo suplementov dávam proteíny, aminokyseliny, BCAA, vitamíny, minerály a sypačky...Ty čo? Sypeš tiež?
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Str Okt 12, 2011 7:50 pm

no rád take mam dobrú pravačku ale zas o mojej brade by sa dalo polemizovat a hlavne nos mam háklivy na zlomeniny ale to sa celkom da, ja aj ked som bol chudy aj vtedy ked som trafil dakoho tak bolo,no či sypem? ja? :) nieee a ani nič neberem vsetko na cisto len jedlo ale asi zacnem teraz dosli prachy tak kupim protein ale užn som bral kreatin jedno balenie gainer dva mesiace asi a asi 15 tabletiek len tak z haluze tribullus ale tak to som umieral lebo ma bolela hlava a taky som bol ze by som pat zien uspokojil a ty sypeš a neda sa bez toho?
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ivan34 » Str Okt 12, 2011 7:56 pm

Nazdar, jasné, že sa bez toho dá, ale aj s tým sa dá, keď nedávaš chujoviny a vieš čo a ako máš brať...
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Pia Okt 14, 2011 10:49 am

tak porad dačo
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Alexx » Pia Okt 14, 2011 3:57 pm

skus sa hocikedy pocas dna ponatahovat (tie partia kde sa ti robia strie), aby sa koza viac natiahla a tym padom bude pruznejsia
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

Poslaťod ivan34 » Pia Okt 14, 2011 5:59 pm

Alexx píše:skus sa hocikedy pocas dna ponatahovat (tie partia kde sa ti robia strie), aby sa koza viac natiahla a tym padom bude pruznejsia

Výborný nápad, budem si naťahovať kožu na exponovaných miestach, aby mi koža popraskala ešte viac :mrgreen:
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Alexx » Pia Okt 14, 2011 7:16 pm

urcite ti z toho nepopraska :wink:
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

Poslaťod ivan34 » Sob Okt 15, 2011 8:41 am

Alexx píše:urcite ti z toho nepopraska :wink:

:mrgreen:
ivan34
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Ned Okt 23, 2011 10:38 pm

tak niečo na tom môže byt ale tak čo ja viem
afa
Začiatočník
Začiatočník

Predchádzajúci

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk