Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

spalovac tukov, protein

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

spalovac tukov, protein

Poslaťod afa » Sob Jan 07, 2012 11:33 pm

Ahojte mam taky problem vcera ma zobrali do nemocnice lebo mi tocila sa hlava a pod.a vraveli mi ze mam zlepsit zivotospravu teda schudnut dat dole tuk,lebo za styri pat mesiacov som vyse 20 kg pribral,takze chcel by som schudnut hlavne z brucha nejak 84 kg keby som mal bol by som rad ale nechcem zas pri chudnuti stratit objem tak sa v mojej hlave zrodilo ze si kupim spalovac tukov a protein plus samozrejme strava ziadne mastne jedla co vy na to moze sa to skonbinovat?ked chcete pridam fotky nejake ze som tlsty
afa
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: spalovac tukov, protein

Poslaťod Odin » Ned Jan 08, 2012 2:22 am

no a to bol zamer tak pribrat ? vies chudnutie nie je ziadna sranda to clovek si musi vela dobrot odopriet a musis mat fakt pevnu volu...spalovac je dobra vec pokia lale mas dietu teda upravenu stravu
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod miroVK » Ned Jan 08, 2012 6:38 am

hod nejake fotky,ze ako to s tebou je... ale poriadne fotene a nie take,ze ti bude vidiet len ruku a pod.. ako niektore co su tu... Ohladom spalovania tuku... no v prvom rade si vazne zries nejaku poriadnu dietu co budes vazne dodrzovat a nie tak,ze sem tam sa na to vykasles... to s tym objemom,ze nestratit objem,tak to ti hned hovorim,ze stratis.. jednoznacne ked budes dietovat a pôjdes cisto,tak stratis toho dost. teda nerob si nadeje,ze by to slo aj inak. spalovace tuku no tych je dost. kazdopadne treba mysliet na to,ze nie vsetko je tak efektne ako sa pise.
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 2

Poslaťod afa » Ned Jan 08, 2012 5:00 pm

bol zamer tak pribrat len dosli zdravotne problemy takze...teraz dole treba tuk z brucha iba noo ja som rozmyslal ze tak ze dole tuk a v kuse budem brat ten protein no vydim ze jednoduche to neni stravu chapem dobroty by isli bokom no hodim priebehu tyzdna potom komentujte
afa
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk