Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Čo a ako ?

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Čo a ako ?

Poslaťod atlet_sk » Str Jan 11, 2012 6:39 pm

Zdravím ja by som potreboval v tomto radu ....

1. ide o to, že sa venujem atletike a popri tomu aj posilňovaniu a chcem vedieť či je lepšie isť do posilňovne po tréningu alebo pred ?

2. a ešte, že čo je na začiatok najlepšie ako športová výživa či nejaký proteín, gainer alebo creatine ...? a ako by som to mal správne užívať
Potom by som ohľadom tej športovej výživy že aká značka atď ...

ďakujem za odpovede ;)
atlet_sk
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Čo a ako ?

Poslaťod Odin » Str Jan 11, 2012 9:23 pm

jasne ze pred treningom posilovna...a atletiku mas ako kardio po treningu...

k doplnkom vyzivy by som doporucil daky kvalitny protein http://doplnky-fitness.sk/protein odporucam nieco od firmy scitec nutrition
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod KukoNr » Str Jan 11, 2012 9:28 pm

ja by som ti odporucil toto http://doplnky-fitness.sk/napoje-iontove/vitargo-900g, je to dobry zdroj energie pre beh
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Poslaťod atlet_sk » Štv Jan 12, 2012 10:10 pm

Odin píše:jasne ze pred treningom posilovna...a atletiku mas ako kardio po treningu...

k doplnkom vyzivy by som doporucil daky kvalitny protein http://doplnky-fitness.sk/protein odporucam nieco od firmy scitec nutrition

Kardio si nemerám, dávnejšie som meral ale doteraz sa určite všetko zmenilo ..

Ten protein som si aj ja pozeral a pri hľadaní som našiel ešte aj od BSN - True-Mass ( http://www.bodyworld.sk/bsn-true-mass-2610-g-115 )

k tomu WHEY proteinu, koľko tam je približne dávok ? a mal by som to brať každý deň alebo iba keď pôjdem do posilky lebo posilku mam cca 4x do týždňa. No proste či to mám brať aj keď mám iba čisto bežecký tréning ?
atlet_sk
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod miroVK » Štv Jan 12, 2012 11:17 pm

jasne brat to musis stale.. ci mas trening a aj ked nemas.. prijem bielkovin musis dodrziavat!!! co sa tyka davkovania.. nikdy neries davkovanie tak,aby ti slo len o to,nech ti to co najdlhsie vydrzi.. co najviac setrit aby si z toho mal co najdlhsie...
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 2

Poslaťod atlet_sk » Pon Jan 16, 2012 7:34 pm

miroVK píše:jasne brat to musis stale.. ci mas trening a aj ked nemas.. prijem bielkovin musis dodrziavat!!! co sa tyka davkovania.. nikdy neries davkovanie tak,aby ti slo len o to,nech ti to co najdlhsie vydrzi.. co najviac setrit aby si z toho mal co najdlhsie...

a vedel by si mi povedať či ten proteín od BSN True-MASS je na začiatok dobrý ? Ohľadom toho dávkovania nemyslím koľko si mám nasypať a koľko zaliať, ale že ako často to že každý deň to už mi je jasné ale či 2x denne (ráno a po tréningu).
atlet_sk
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod miroVK » Uto Jan 17, 2012 8:13 pm

ci je protein na zaciatok dobry? videl si niekedy protein pre pokrocilých? A davkovanie zalezi od tvojej stravy a tvojho denneho rezi,ze ako casto jes a tak... Proste prerataj si prijem bielkovin denne a kolko potrebujes doplnit touto formou...
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod atlet_sk » Str Jan 18, 2012 5:11 pm

No neviem práve preto sa pýtam :) ... a stravovaci režim je asi taký že raňajky + desiata potom školský obed (tam velmi vela bielkovin nenájdeš) a večera ... ale myslím že mňe stačí 1 dávka po tréningu
atlet_sk
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod miroVK » Štv Jan 19, 2012 1:01 am

vyska? vaha? vek?
Obrázok užívateľa
miroVK

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk