Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Help po FBčku

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Help po FBčku

Poslaťod Rado1942 » Uto Nov 01, 2011 2:34 pm

Zdravím všetkých nadšencov. Mal by som otázku. Určite je medzi vami niekto kto nepreferuje len splity ale aj FBčko. Otázku mám hlavne na tích, kt. cvičia FB. Mal som zostavený FB plán na dva mesiace podľa seba s kt. som spokojný. Moja dvojmesačná etapa sa blíži ku koncu a otázkou pre Vás skúsenejších sa obraciam čo potom. Je čas zmeniť tréning. Ale. Je lepšie upraviť FB plán alebo sa vrhnúť na nejaké splity ?? Tréningové dni som mal Pondelok, streda, piatok. Prvý mesiac PO: 2x5, STR: 2x8, PIA: 2x12. Druhý mesiac kt. sa mi blíži ku koncu P: 3x5, S: 3x8, Pia: 3x12. Samozrejme v pondelok to boli maxmimálky a potom ďalšie dni o 10 kg dole váha. Mal som leggpress, bradlá, bench na rovnej, lýtka, arnoldovky, bic. zdvihy s v. č., millitary, bench na úzko, mŕtvolu a hrazdu na koniec. Prvý mesiac boli na začiatku miery: Hrudník: 103 po mesiaci 107, Biceps 39 po 41, stehno 52 po 54. Druhý mesiac sa blíži ku koncu takže miery až potom. Keďže som zásadový naturalista, všetko sa pokúšam doplniť potrebné živiny, sachre aj bielkoviny stravou. Asi všetko čo som potreboval povedať. Vopred ďakujem za rady čo ďalej :)
Rado1942
Začiatočník
Začiatočník

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Re: Help po FBčku

Poslaťod miroVK » Uto Nov 01, 2011 3:53 pm

no u mna po dvoch mesiacovh FB prislo stagnovanie a nevedel som sa pohnut dalej.. a tym padom som zaradil splity na dalsie obdobie.. teda aspon jeden a pol az dva mesiace... potom zas FB.. u na to takto funguje... ale pocas splitov necakaj nejake vyrazne zmeny.. iba ta to trosku vytvaruje. potom ked zaradis FB tak zas zacnes naberat na vahe...
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 2

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk