Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Hák

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Hák

Poslaťod miroVK » Uto Nov 01, 2011 1:18 am

chlapi kde by som zohnal hák alebo nieco take? ma to byt na opasok, aby som vedel zakvacit na seba nejaku vahu...
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX

Kredit: 2

E-shop s doplnkami vivy

Re: Hák

Poslaťod Alexx » Uto Nov 01, 2011 8:50 am

Este som to nikde nevidel aby to predavali, skus si nieco spravit sam. Podla mna by bolo lepisie si zohnat nejaku retaz so spojom na konci, predca je to bezpecnejsie :D .
Alexx
Poriadny sypač
Poriadny sypač

Kredit: 10

Poslaťod Odin » Uto Nov 01, 2011 9:17 am

ja pouzivam zase take horolezecke lano, len prevleciem cez dieru na kotuci, spravym uzol a prevleciem cez opasok...perfekne drzi a je to maximalne bezpecne
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod miroVK » Uto Nov 01, 2011 12:59 pm

ale akoze vo fitku je ta cast ked si vie clovek dat zavazia... teda uzka tycka a na konci je rozsirena a by to zachytilo kotuce.. na vrchu je očko.. ale sakra ako to zakvacit na opasok?? :D a ja som to pred casom niekde videl. predavali opasky s hákom alebo retazou kde sa to dalo zakvacit.. ale ako bludim po strankach,tak nikde nic...
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod starec » Ned Nov 06, 2011 12:02 pm

miroVK píše:ale akoze vo fitku je ta cast ked si vie clovek dat zavazia... teda uzka tycka a na konci je rozsirena a by to zachytilo kotuce.. na vrchu je očko.. ale sakra ako to zakvacit na opasok?? :D a ja som to pred casom niekde videl. predavali opasky s hákom alebo retazou kde sa to dalo zakvacit.. ale ako bludim po strankach,tak nikde nic...

su aj specialne opasky / hlavne kozenne / , ktore maju specialne oka alebo haky na zavesenie zavazia ...
starec
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod miroVK » Ned Nov 06, 2011 12:48 pm

no a kde to zohnat?
Obrázok užívateľa
miroVK

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk