Nitrix.sk | Kreatin | Doplnky výživy | Cviky | Proteíny | MuscleTech | Scitec | Gaspari | Musclemaker | Optimum Nutrition | Dymatize | BSN | Megabol | Nutrex
 Tričká | Eroticke pomocky a afrodiziaká v top sexshope. Najrýchlejšia sex poradna online. | Váš odkaz tu za 3.6 € » | Doplnky výživy RN doplnky dostupné pre každého

Dokument o alkohole,nepite ho!

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Dokument o alkohole,nepite ho!

Poslaťod trancerider » Str Jún 03, 2009 10:25 pm

Obrázok
Obrázok
hearing the music is just like seeing the colors of trance and feeling the power of acid.
Obrázok užívateľa
trancerider
Moderátor
Moderátor

Kredit: 0

E-shop s doplnkami vivy

Poslaťod Odin » Str Jún 03, 2009 11:41 pm

no odporucam pozriet kazdemu, sice mna sa to moc netyka lebo ja nepijem ale pozrel som to :drunk:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 52
Kredit: 28

Poslaťod oddo » Štv Jún 04, 2009 10:56 am

mno ako ja tiez nepijem ale teraz je take obdobie pitia lebo sa robiáa same skladacky tak som mal naliate 2 dni za sebou ale nie moc lenze ktomu berem antibiotika ale nastastie sa nic nestalo ... ale viem aky je to pocit byt opity az do nemoty a neprajem too nikomu uz nikdy viac sa to dufam uz nestate
Obrázok užívateľa
oddo
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod thunderh4wk » Štv Jún 04, 2009 5:37 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (chlast + antibiotika??)
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX

Poslaťod oddo » Štv Jún 04, 2009 6:38 pm

popravde uz po 4 mi riadne sibalo :-))
Obrázok užívateľa
oddo
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod Richi_13 » Pia Júl 24, 2009 9:51 pm

nj tak k tomu budem mat 17 a tiez o tom viem svoje a aby som to upresnil pit sa zacina z nudy u mladych pil som tak ze posledny mesiac pred tym ako som zacal cvicit som musel vipit celu flasu 0,7l aby som sa opil a este par poharov aby to bolo do mrtva a potom som s tym chvalabohu prestal a zacal som cvicit a musim powedat je to ovela lepsi pocit a stojim ovela pevnejsie za kazdym svojim rozhodnutim nemam strach zo vsetkeho ako vtedy a vazim si sam seba tolko odomna k alkoholu odporucam kazdemu prestat pit a venovat sa nejakemu sportu
Richi_13
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod thunderh4wk » Pia Júl 24, 2009 11:09 pm

pexesu napriklad...
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Re: Dokument o alkohole,nepite ho!

Poslaťod afa » Pia Aug 20, 2010 7:07 pm

Mna raz brali do nemocnice den pred vysvedcenim prvackym na strednej, zle a ktomu toto mamina ma prichytila z kamosmi bol som nevladny a vlastne kto by pri mojej situacii nebol?Vypil som 1.5 l čuča :D ktomu tabletky rozdrvene do nosa a potom sedem vodnych z hašišu,kofein do zili v momente brali krv.2.3 promile celkom sa da inak nepijem bolo to davno.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Re: Dokument o alkohole,nepite ho!

Poslaťod Y0G1 » Pon Okt 04, 2010 3:39 pm

tak videjko som nekukal pretoze nepijem a ani nemienim ...co sa tyka kamos zabijal antibiotika vodkou a doteraz je stale medzi nami :D
Y0G1
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť

ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | Predaj automobilov, AUTOBAZAR | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky výživy |
Doplnky výživy MEGABOL | Doplnky výživy a bodybuilding magazín |Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | fitness models babes | Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie kontaktné šošovky s darčeky.

Bambusová móda - bambusové oblečení, které si díky jeho skvělým vlastnostem zamilujete

bsnstore doplnky-fitnes doplnky-fitness.com  doplnky-fitness.eu doplnky-rockgym.cz  doplnky-usa doplnkyfitnes.sk gamesfull kulturistika-fitness narodniar.sk